Ben artık astrologlara bakacam hep biliyorlar. Şimdi de 2022 kıtlık yılı diyorlar. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Sadece taksan diyecem adamlar ölene kadar bam bam bam...Dayanın gıda stoklayın...
Ben artık astrologlara bakacam hep biliyorlar. Şimdi de 2022 kıtlık yılı diyorlar. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Sadece taksan diyecem adamlar ölene kadar bam bam bam...Dayanın gıda stoklayın...
Goldman sachs, tcmb'nin sonraki 3 toplantısında toplam 100 baz puan faiz indirimi bekliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Şahsen ben MB kararı karşısında şaşırdım kaldım... Bilinçli bir şekilde şerro yukarı itildiği aşikar...1 aya kalmaz çift hane olması muhtemeldir...Oraya da bir şey kalmadı....
Bu arada "Nasıl da koyduk diyenlerden haber alan var mı" Kim kime koyuyormuş bence Metropoldekiler hariç hala anlamadılar....
Neyse ağalar daha iyi bilir....Sonuçta onlar Ülkeyi yönetiyor....Kötü yönetselerdi 20 yıl iktidar olmazlardı
Yer İmleri