MAXİ speke söylede taban yapsın, tabi ki yiyorsa....Teyyo faizcilere kur garantisi veriyor ya ben zaten kur garantili, kura karşı korumalı hisseyi bulmuşum, azıcık daha öpeyim speki....
![]()
MAXİ speke söylede taban yapsın, tabi ki yiyorsa....Teyyo faizcilere kur garantisi veriyor ya ben zaten kur garantili, kura karşı korumalı hisseyi bulmuşum, azıcık daha öpeyim speki....
![]()
Duserken on sirayi kimseye kaptirmaz , cikarken en geride kalir . Biz de burada yok yeniden degerleme , yok su kadar kar , yok ventures oranlari vs Kafa yor yor dur . Allah bu sirketin yonetiminin patronlarin tez zamanda belasini versin ,Nerde burada yalakalar Ali Pandir abi isinin ehli vs yaziolardi neredesin Sertol efendi 9 ay gecti Nerde hani nerde !! O gun de o bi sk olmaz Bu adamdan dedim bu gun de diyoruz . 31.nin teki Tum tekfen yonetimi ve calisanlari gibi . Zamaninda Ozala demirele yanasip ulkeyi soyan insaatci tayfasinin sirketi iste ne bekliyorsun bunlardan hata bende bu sirkete guvendim bile bile lades yaptim
Eski Tekfen modunu açalım beyler hangi tweetleri beğen paylaş yapıyoruz ya da kime yazıyoruz 😂
Ekmek aslanın midesinde Maxi, yok öyle aymut piş, agzıma düş diye kolay-beleş ekmek.....![]()
Bizim gibi 1-2 esek disinda valla Gayet guzel ekmek var Cemal Aga , hala 550 ye indiremediler ya patronun kopekleri Kagidi dertleri o . Aman 600 ustunde kalir Murat denen iblis pahali alir aman . cekin soyle 500-550 arasina bi kriz gunu toplariz soyle 480 falan yine diye ellerini ovusturuyordur hirsiz murat
Ulen lale bir yerden tepki ver bali
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim eski ortak 19.30 larda 2 yıllık direnç destek demiş mesela. Bakalım ne olacak....![]()
Yer İmleri