Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Gördüğüm kadarı ile vade farkı YKBNK, HALKB de bu vadede ISCTR ve GARAN'da ekim vadede daha yüksek

Bir şekilde yaymaya çalışıyorlar sıkışıklığı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

açılış gapını almadan nereye gidior endex??önce bi gap alalım ..

Ağır siklet ,tüy siklet unvan maçına çıkmış gibi.
    Bizde arka sıralarda bile bilet bulamadığı için tv dan izleyenler gibiyiz.(istisnalar olabilir aramızda).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. dikkat edin ona göre sistem sadece borsada bozulmadı ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Gizemli oyuncu büyük oyunu gördü araya yüklü girdi, yoksa herifi sıfırlamadan bırakmazlar ama azdan az gider, çoktan çok gider prensibi gereğince tam sıkıştırma belki yapamıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dikkat edin ona göre sistem sadece borsada bozulmadı ,
    İki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramam. Rakamlardanda anlamam ama genede sorayım var mısınız balığa ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

dikkat edin ona göre sistem sadece borsada bozulmadı ,

insanların ALGI'sıyla öyle oynadılar ki neyin doğru neyin yanlış olduğuna net cevap verebilen yok

geçen komşu başladı konuşmaya 30 dakika hiç sesimi çıkarmadım ya dedim bizdeki milletvekilleri rüşvetsiz iş yapılmadığını sen duymadın mı diye soruya bende duydum tekrar aday gösterilirse oy verirmisin dedim ama bu başka mesele kesinlikle görmezden gelinmeli gibi sözler sarf ediliyor bu insan nur cemaatına yakınlığını çok iyi biliyorum hırsızlık dahi adamların fikrini değiştirmiyor çok vahim bir durum .

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xu100 acil 3300 üstüne atması gerekir...
    atamazsan basarlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •