Sayfa 326/538 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku

LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeşim merhaba kap taki son haberler ne anlama geliyor hisseye olumlu yansır mı acaba maliyet yüksek zarar çok düşüncen nedir

GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Haberler hava civa... Spek yeterince toplamadı herhalde. Ama haftaya kalmaz kokusu çıkar...

LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. buradakilerin sessiz cogunluk olarak bekledigini dusunuyorum.
    neyse. sanirim takaslarda patron malini son bir haftada % 12 arttirmis gorunuyor. Acaba yil sonu bilancosuna hazirlik olabilir mi? ne dersiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by dr.kademe Yazıyı Oku
    buradakilerin sessiz cogunluk olarak bekledigini dusunuyorum.
    neyse. sanirim takaslarda patron malini son bir haftada % 12 arttirmis gorunuyor. Acaba yil sonu bilancosuna hazirlik olabilir mi? ne dersiniz?
    Aynen öyle beklemedeyiz, sn dr.kademe takas görüntülerini paylaşsanızda biz de görsek ...
    Patron derken yatırım finansı mı kastediyorsunuz...

5. her hafta bakarim takaslara.gecen hafta 6.500.000 lot finansman hesabinda duruyordu.

6.  Alıntı Originally Posted by dr.kademe Yazıyı Oku
    her hafta bakarim takaslara.gecen hafta 6.500.000 lot finansman hesabinda duruyordu.
    Takasta %12 artan hangi kurum ve patronun ordan iş tuttuğunu nasıl anladınız velhasıl şu son hafta %12 artışı biraz daha açarmısınız biz de anlayalım ?

7. su an finansman hesabinda 7.250.000 lot duruyor. neyini anlamadiniz. son bir haftada 750.000 lot artmis gorunuyor.bu kagidin sahibi finansman dan yonetiyor. o satilacak 5 milyon lot da finansman hesabinda. matrix programi olan haftalik degisimi atsa daha iyi goruruz. ben yalnizca hangi kurumda her hafta ne kadar var onu takip ediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ibacc Yazıyı Oku
    Aynen öyle beklemedeyiz, sn dr.kademe takas görüntülerini paylaşsanızda biz de görsek ...
    Patron derken yatırım finansı mı kastediyorsunuz...
    Bu yazıma vereceğiniz cevap şöyle olmalıydı, " evet yatırım finansı kastediyorum 6.5 ml olan lotu 7.25 ml a yükselmiş görünüyor " bu kadar bitti gitti, zaten özellikle söylemişim yat finansı mı kastettin diye patronun ordan işlem yaptığını hepimiz ezberledik , sen tutup yat finans 6.5 mil duruyorfu dersen bir değişiklik yokmuş gibi anlaşılır tabi...

Sayfa 326/538 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •