Kardeşim merhaba kap taki son haberler ne anlama geliyor hisseye olumlu yansır mı acaba maliyet yüksek zarar çok düşüncen nedir
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim merhaba kap taki son haberler ne anlama geliyor hisseye olumlu yansır mı acaba maliyet yüksek zarar çok düşüncen nedir
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberler hava civa... Spek yeterince toplamadı herhalde. Ama haftaya kalmaz kokusu çıkar...
LG-K350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradakilerin sessiz cogunluk olarak bekledigini dusunuyorum.
neyse. sanirim takaslarda patron malini son bir haftada % 12 arttirmis gorunuyor. Acaba yil sonu bilancosuna hazirlik olabilir mi? ne dersiniz?
her hafta bakarim takaslara.gecen hafta 6.500.000 lot finansman hesabinda duruyordu.
su an finansman hesabinda 7.250.000 lot duruyor. neyini anlamadiniz. son bir haftada 750.000 lot artmis gorunuyor.bu kagidin sahibi finansman dan yonetiyor. o satilacak 5 milyon lot da finansman hesabinda. matrix programi olan haftalik degisimi atsa daha iyi goruruz. ben yalnizca hangi kurumda her hafta ne kadar var onu takip ediyorum
Bu yazıma vereceğiniz cevap şöyle olmalıydı, " evet yatırım finansı kastediyorum 6.5 ml olan lotu 7.25 ml a yükselmiş görünüyor " bu kadar bitti gitti, zaten özellikle söylemişim yat finansı mı kastettin diye patronun ordan işlem yaptığını hepimiz ezberledik , sen tutup yat finans 6.5 mil duruyorfu dersen bir değişiklik yokmuş gibi anlaşılır tabi...
Yer İmleri