Sayfa 326/748 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1. İpeke Akdenizde petrol ve doğalgaz buldu sanırım bunun için başka mantıklı açıklama bulamıyorum. Sonra ipeke satıp ucuz kalan kozaa alacaksınız di mi tekrar kozadan bir daha kazanacaksınız, biz de izlicez. Güzel ofsayt oldu, olsun yine ipeke sayesinde koza da kazandırıyor aza kanaat etmek lazım
    Son düzenleme : efeksk; 27-04-2020 saat: 11:12.

2. Şuan ipeke su, kozaa suyunun suyuve kozal'da suyunun suyunun suyu, ipeke yüzde9, kozaa yüzde4,5 ve kozalda yüzde2,5. Anca bu kadar olur

Spek spekse kozaa yi tavan yapar ,alım fırsatı vermez ipekçilere)

4. fk farkı %5e indiğinde biraz kozala geçtim %20 filan.. Aklıma kozaanın giresun projesini faaliyete sokmuş olabileceği geliyor. ipeğin çıkışı da bu ihtimali aklımıza getirmememizle ilgili algı operasyonu olabilir.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    İpeke Akdenizde petrol ve doğalgaz buldu sanırım bunun için başka mantıklı açıklama bulamıyorum. Sonra ipeke satıp ucuz kalan kozaa alacaksınız di mi tekrar kozadan bir daha kazanacaksınız, biz de izlicez. Güzel ofsayt oldu, olsun yine ipeke sayesinde koza da kazandırıyor aza kanaat etmek lazım
    Bulsa taban olurdu
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    Spek spekse kozaa yi tavan yapar ,alım fırsatı vermez ipekçilere)
    İpekte olanların bu görüntüde kozaa ya geçeceğini pek zannetmiyorum açıkçası. Görünen o ki, İpek kozaa yı geçecek.

7. Geçen yıl ortalık karışmış borsa 85 bin dolar 6.2 , 3 haftalık bedelli askerlik için yola çıkmışım ... askerde akıllı telefon yasak bu sebeple elimdekileri sattım ve gelince bakarız dedim sonuçta 3 hafta . Arkadaşımla iletişim halindeyiz ve bana mesaj attı askerliğimin 2. Günü borsa yıkılıyor ama kozaalar gidiyor 5.5-6-7 ... hadi yine iyisin dedi .. o askerlik o kadar zor bitti ki keşke satmasaydım diye diye geçirdim dolar 5.4 lara düştü sonra malum.. geçen yıla benziyor . Kozal 49 kozaa 7.4 İpek'e 5.8 şerden endeksin yükseliş habercisi oldu yine . 4.19 dan 12 kere gitti en çok hakaret yiyen kağıt en çok kazandıran oldu ) olmaz olmaz dememek lazım

grçen sasa aldım 5.3 dan yüklü taban açar diye sattım .. 4.9 dan ve 9.70 leri gördü tavan tavan gitti. Allah nasip etmezse olmuyor gerçekten ve yeni giren arkadaşlar varsa bir hisseyi zirveye değil dibine yakın olmasını beklesin ve endeks kaç bin de ? Ona baksın zengin olmak aslında herkesin korktuğu ümitsiz olduğu yerde alıp herkesin kazanmaya başladığını gördüğünde satmakta imiş ..

ipeke de 1 yıl beklesem milyonerdim ama kismet . Sabır bu işin anahtarı imiş ...

Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Geçen yıl ortalık karışmış borsa 85 bin dolar 6.2 , 3 haftalık bedelli askerlik için yola çıkmışım ... askerde akıllı telefon yasak bu sebeple elimdekileri sattım ve gelince bakarız dedim sonuçta 3 hafta . Arkadaşımla iletişim halindeyiz ve bana mesaj attı askerliğimin 2. Günü borsa yıkılıyor ama kozaalar gidiyor 5.5-6-7 ... hadi yine iyisin dedi .. o askerlik o kadar zor bitti ki keşke satmasaydım diye diye geçirdim dolar 5.4 lara düştü sonra malum.. geçen yıla benziyor . Kozal 49 kozaa 7.4 İpek'e 5.8 şerden endeksin yükseliş habercisi oldu yine . 4.19 dan 12 kere gitti en çok hakaret yiyen kağıt en çok kazandıran oldu ) olmaz olmaz dememek lazım

grçen sasa aldım 5.3 dan yüklü taban açar diye sattım .. 4.9 dan ve 9.70 leri gördü tavan tavan gitti. Allah nasip etmezse olmuyor gerçekten ve yeni giren arkadaşlar varsa bir hisseyi zirveye değil dibine yakın olmasını beklesin ve endeks kaç bin de ? Ona baksın zengin olmak aslında herkesin korktuğu ümitsiz olduğu yerde alıp herkesin kazanmaya başladığını gördüğünde satmakta imiş ..

ipeke de 1 yıl beklesem milyonerdim ama kismet . Sabır bu işin anahtarı imiş ...
    Bizde aynı şeyi kozaa da yapmaya çalışıyoruz ama adamlar o kadar dansöz ki devamlı kafa karistiriyorlar..ipekin bu fiyatına göre kozaa nın 16 olması lazım..
    Elimizden gelen budur
    Spek isterse olur...

Sayfa 326/748 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •