Bugün bir tepki hareketi gelmesini bekliyorum, ama bunun boyutu ne kadar olur, tüm güne yayılır mı, tahmin etmek şimdilik zor..
Bugün bir tepki hareketi gelmesini bekliyorum, ama bunun boyutu ne kadar olur, tüm güne yayılır mı, tahmin etmek şimdilik zor..
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Satışlarımızı yapıp çıktık.. Fazlasına tamah etmedik, % 0,58 kâr ile çıktık. Hayırlı olur inşaallah.
Clausewitz
"Dün alım yaparken yanlış seçim mi yaptık, niye TUPRS böyle ayrıştı?" derken meğer Irak'tan aldıkları ve İran tarafından el konulan 1 milyon varil petrolü tekrar geri almışlar haberi varmış. Yukarı yönlü endeksten ayrıştıracak pozitif bir tepkinin olması normal. TUPRS'a da, sahiplerine de, ortaklarına da, memlekete de geçmiş olsun, hayırlı olsun.
Clausewitz
Saatlikte düşen diplerden % 0,90 ile % 1,18 civarı tepkiler gelmişti. Dünkü dipten de bugünkü sabahki tepki yükselişini dahil edersek % 1 civarı bir tepki geldi daha önceki iki tepkinin ortasında gibi bir yüzde ile ve şimdi de satışlar geldi yine. Fazla uzun ömürlü ve kalıcı olmayı başaramadı bu tepki şimdilik. Sabah bugün için bir tepki beklediğimi ancak boyutu ve sürekliliği konusunda emin olmadığımı söylemiştim. Ben hâlâ endekste OBO görüntüsü verebilirler ihtimalinin masada olduğunu düşünüyorum, elbette bu benim kendi kişisel fikrim. Her zaman yanılma ihtimalim mevcut. O sebeple siz de kendi bakış açınızla kendi analizlerinizi yapınız.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Clausewitz
Clausewitz
Nereye gideceğini bilmeyen insanların hangi yönden gideceklerini araştırmaları kadar tuhaf bir şey yok bu dünyada..
Clausewitz
bugün viop 30 çok tuhaf hareketler var.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri