Sayfa 326/981 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Daha önce burada yazdım, benim orada yazdım yine,
    Gazze ile İsrail arka bahçesini temizleyerek Kuzeye yönelmiştir ve ilk hedefinde İranının İran dışındaki uzuvları var demiştim,...ki Lübnan la Kuzeye yönelme işi ivmelendi, Hizbullah ben yapmadım dediği halde dinleyen varmı yok, daha ABD başkanları seçilmeden dahi Netanyahu adayların alayıyla birden pozlar verdi, tüm dünyaya bu proje hepimizin görüntüsüydü bu,

bu nedenle

Türkiye Suriye tamponunu kaybetmemeli ve Esatla bir an evvel görüşmeli dedim,...bu zamana yayılmak, zamanı kullanmak demek, bu manada iç kamuoyuna hasmane sözleri demeçleri bırakarak Suriye lideri Esadla bir araya gelinmeli,...Türkiye Suriye tamponunu kaybederse şayet İsraille komşu olur, İsraille komşu olanın başı bitten .....kurtulmaz,...

Tehlike büyük ama bu iç kamuoyuna verilen demeçlerle savuşturulamaz,...Suriye ile bir an evvel bir araya gelinmeli, Batı Asya birlikteliği konusunda derhal atağa geçilmeli,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Daha önce burada yazdım, benim orada yazdım yine,
    Gazze ile İsrail arka bahçesini temizleyerek Kuzeye yönelmiştir ve ilk hedefinde İranının İran dışındaki uzuvları var demiştim,...ki Lübnan la Kuzeye yönelme işi ivmelendi, Hizbullah ben yapmadım dediği halde dinleyen varmı yok, daha ABD başkanları seçilmeden dahi Netanyahu adayların alayıyla birden pozlar verdi, tüm dünyaya bu proje hepimizin görüntüsüydü bu,

bu nedenle

Türkiye Suriye tamponunu kaybetmemeli ve Esatla bir an evvel görüşmeli dedim,...bu zamana yayılmak, zamanı kullanmak demek, bu manada iç kamuoyuna hasmane sözleri demeçleri bırakarak Suriye lideri Esadla bir araya gelinmeli,...Türkiye Suriye tamponunu kaybederse şayet İsraille komşu olur, İsraille komşu olanın başı bitten .....kurtulmaz,...

Tehlike büyük ama bu iç kamuoyuna verilen demeçlerle savuşturulamaz,...Suriye ile bir an evvel bir araya gelinmeli, Batı Asya birlikteliği konusunda derhal atağa geçilmeli,...
    İsrail in kuzeye yönelmesi eninde sonunda şudur,
    Irağın bölünmesinin tescili,
    Suriyenin bölünmesinin tescili,
    Türkiye İsrail savaşı yada allah göstermesin Türkiyenin bölünmesi,..
    dolaysıyla Türkiye şimdiden Suriyenin bütünlüğüne oynayarak ki bu konuda Esad dışında seçenek yoktur ve olması gerekendir, bu şekilde tamponu muhafaza etmeli,...
    Büyük ülkeler kırılma alanlarına tampon alarak durumu dengelerler, eğer Türkiye tampon alamazsa küçük ülke olarakl kalır ve işin sonunda daha da küçülür, tehlike dibinde biter,..

yani BOP kapımızı çalmaya başladı,...

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

5 likte mini bir alçalan takoz var,...30-31 de ise FOMC var,

aşağı inse dahi FOMC öncesi toparlar,...kaldıki yukarı giderse de FOMC öncesi dibi korumuş oyalanmış olur,..FOMC beklenecek duruyor,...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    söylenecek çok şey var...Ama susarsan kazanırsın..

Ama geyik bedava...

3 ay önce Asla almam dediğim hisseler, forto-ttrak-toaşo-tupraş-thyoll ...

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    dolaysıyla Türkiye şimdiden Suriyenin bütünlüğüne oynayarak ki bu konuda Esad dışında seçenek yoktur ve olması gerekendir, bu şekilde tamponu muhafaza etmeli,...
    Büyük ülkeler kırılma alanlarına tampon alarak durumu dengelerler, eğer Türkiye tampon alamazsa küçük ülke olarakl kalır ve işin sonunda daha da küçülür, tehlike dibinde biter,..

akepe liderliği daha dün Emevi camiinde namaz kılıyordu, allahtan bu olmamış,...iki nedenden

1.İsraille vaktinden önce komşu olurduk,
    2.İhtiyacımız olan Tamponu kendi elimizle yok etmiş olurduk, yani zaman kısalırdı,..

davutoğlu denilen stratejik deha Türkiyenin anuna koyacaktı az daha,..hali hazırda 15 milletvekili var bu stratejik dehanın ve bu kıçkalkan ekibi üzerinden ona bahşedildi,...aynı şekilde bebcanada keza karmolla, ekibe bir bakın, bunların işi oraya geldimi direksiyonu ne tarafa kıracakları hiç belli değil ve azımsanmayacak oranda parmakları var mecliste,..

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    İyi haftalar,
    güne bakalım nasıl başlayacağız?
    Reis'in sözleri bir miktar satış getirebilir belki aşağıda 12.150 ye kadar salsalar, yukarıda 12.290 üstüne atarsa, 12350-450 şeklinde sıralı gideriz. Pay vadelilerde vade geçişi nedeniyle biraz ıkınma olabilir. Ben endeks long tarafında pozisyon almıştım, aynen devam edeceğim.
    Bugün koç grubu ile yukarı alabilirler diye sallıyorum.
    Herkese başarılar.
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    12.330 üstüne atak yapabilirse 12.440 hedefler, ardından 12.850'ye yol alırız. Ama 12.330 altında kalmaya devam edersek 11.900-11950 bölgesine doğru satış yaşarız.
    Sabahtan beri ekran bakamadım yeni ekran açtım. Benim grafik okumam budur.
    2 işlem günüdür, ekran izleyemiyoruz.
    12.200 altında kaldığımızdan, bu seviyelere düştük. Son açıklamalar vs ile 11.900 lere mi ineceğiz diye endişelenmeye başladım.
    Normalde eldeki longlara ekleme yapardım bu seviyeden ama temiinat yönetimi sıkıntıya girmesin diye 12.000 altındaki seviyelereden maliyet iyileştirmeye gideceğim.
    Adam satıyor. İvedilikle 12.200 üstüne atması lazım ki, piyasa nefes alsın.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

abd itrail e yardım etmezse o dediğin şey şimdilik zor...itrail lübnan duruken o dediğin tarafa harekekat şimdilik zor....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. .Bence global uzun vade trend güçlü ve devam ediyor.. u-100 de de aynı güçlü trend içinde ilerliyor ..
    geçen hafta kısa orta vade de bir tepe olasılığı öne çıktı bende... en önemli nedeni XBANK grafiği idi ve paylaşmıştım anlık.. altta u-100 olası düşüşlerin olası hedefleri neler olabilir adlı çalışma .. ytd kısmet ..

95ssxz0.jpg
    u-100 spot mayıstaki grafiğin güncel hali altta .. t0-t0 takipteym düzeltme dalgalari yatay yukarı şeklinde seyrediyor.. dalga derecesi olarak 1987- 2000 trendi ile aynı dereceli trend içinde grafik bence bitmişede benzemiyor. . ytd. kısmet. çoğu hissede endeks değerini yansıtmamakta.. kısmet..herkese bol şans..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 326/981 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •