Zafer öbür cebine koymuþtur fazlasýyla...o is fakeydi bence...ama onun da hesabý sorulur ole deðilse...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zafer öbür cebine koymuþtur fazlasýyla...o is fakeydi bence...ama onun da hesabý sorulur ole deðilse...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateþteki aðaç menem, dönüp duran þu taþ menem,
Bak þu ateþ yalýmýna, ben bu yanana sýðmazam...
arkadaþlar ben bu iþlerden pek anlamam ama dogan yayýn ýn iþtirakleri nin ismi satýlýr malvarlýðý kalýr veya bir kýsmý satýlýr bir kýsmý kalýr .....gibi arkadaþlarýn yazýlarýný okudum, bana göre böyle birþey olmaz dyh nin tamamý AD nin olsaydý söyledikleriniz olabilirdi ama bu durumda olmaz çünkü diyelim ki isim hakkýný sattý mallarý kaldý halka açýk olan kýsýmdaki hisse sahiplerinin de elindeki hissesi kadar hem isim hakýnda hemde kendine býrakabilir dediðiniz kýsýmdaki mallarda arsada nakitte ..... ortaklýk hakký var DHY yi parçalayamaz, satýþtan önce arsasýný biryere satabilir onunda satýþtan kasaya nakit girdisi olur.
ben düz mantýk düþünüyorum milliyet egerki dgzt nin iþtiraki iken satýlmýþ ise dgzt nin kasasýna tl girer ve bundan halka açýk hisse sahipleri de faydalanmýþtýr. Buradaki farklý bir durum dediðiniz gibi olsa bile yani isim hakkýný satýp malýný arazisini satmaz ise sen ben halka açýk hisse sahiplerinin hissesi satýlan tarafta mý yoksa satýlmayan tarafta mý kalacak biz nereye ortak olacaðýz. Satýþ olmadan malýn tamamýna elimizdeki hissesi oranýnda ortak isek AD dgzt yi parçalayýp satarsa kendisine býraktýðý kýsmý önce ederi karþýlýðý satýn almasý gerekir çünkü dgzt nin 100% ü kendinin degil %1 benim %2 senin...... gibi
Yatýrým tavsiyesi deðildir
tamam doðru ama o zaman dgzt yi satmýþ olmuyor milliyette oldugu gibi iþtirak satýyor satýþtan dgzt nin kasasýna tl giriyor bizler yine dgzt hissedarý olarak kalýyoruz.iþin baþlangýçtaki satýþ konusu dgzt nin satýþý mý fanatik ve postanýn satýþýmý
Yatýrým tavsiyesi deðildir
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri