Sayfa 328/367 İlkİlk ... 228278318326327328329330338 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:

Japonya ile Kuril adaları sorununu görüşebilmemiz için öncelikle Japonya, 2. Dünya Savaşını bitiren antlaşmayı imzalaması gerekiyor.

Not: 2. Dünya savaşı sonrası iki ülke teslim anlaşması imzalanmadığı için hala savaş halinde görünüyorlar.
    https://twitter.com/rusencenter/stat...83527668994048

İngiltere-Japonya yakınlaşmasıyla ilgili haber arka sayfada...Bu gelişmeyi de aynı minvalde görmek lazım...Farkındaysanız İngiltere lafları gayet sık geçmeye başladı...Dışişleri Bakanları tam da bunu demişti bir süre önce, geride yazdık...

2.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Esasında bu 20 mil (30 km.) mevzusu dedikleri bizim Misak-ı Milli sınırları...Açın o eskiden koyduğum haritaya bakın...Sevgili Trumpçığım o mesajda resmen deklare etmiş bunu; işin o tarafında bir sıkıntı yok yani...
    Erdoğan: “Suriye’de Türkiye sınırı boyunca güvenli bölge, bizim tarafımızdan oluşturulacak.”
    Şimdi, şu anda tüm Suriye sınırına olduğu gibi 32 km öteye de bir duvar öreriz; oldu sana iki duvar arası güvenli bölge !...Sonra içerideki duvar hava şartlarından dolayı hızlı bir şekilde erozyona uğrar, paramız olmadığı için yapamadık der kalanı da yıkarız...Al sana Misak-ı Milli...Rahmetli Atam, bunun hayalleriyle yaşadı son anına kadar...Hayalleri olmayanın yaşamasının anlamı yoktur abi...Hayal kurun...

Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Şimdi, şu anda tüm Suriye sınırına olduğu gibi 32 km öteye de bir duvar öreriz; oldu sana iki duvar arası güvenli bölge !...Sonra içerideki duvar hava şartlarından dolayı hızlı bir şekilde erozyona uğrar, paramız olmadığı için yapamadık der kalanı da yıkarız...Al sana Misak-ı Milli...Rahmetli Atam, bunun hayalleriyle yaşadı son anına kadar...Hayalleri olmayanın yaşamasının anlamı yoktur abi...Hayal kurun...
    Duvar fantazi kısmın dahil mi o Atamızın hayale, arşiv kaydı ekiyle, yoksa mecaz mı o kısmın,

Atamız hiç de öyle erozyona uğrayacak duvar stratejisiyle cephe almamıştırda hani..

Pek çok mühim konuda hayallerini vesairelerini net anlatandır liderimiz.. ?? Hiçbir tek boyutun detayında boğmaz milletini..

4. Kenya-Nairobi merkezinde saldırı...Son dönemde Çin'in ihya ettiği ! bir kent idi...İsrail istihbaratının Afrika merkezidir aynı zamanda...Eskiden madenlerde çalışan ameleler yoluyla verilirdi bu türden mesajlar, şimdi lüks otellere direkt saldırı...1-2 güne kalmaz kim ölmüş çıkar meydana...1998 den bu yana bu türden bir olay olmamış olması olayın önemini gösteriyor abi...Durum sandığınızdan ciddi yani...

5. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun Ekonomiden Sorumlu Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah, Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı’nın konuğu olarak Çarşamba günü Çorum’a gelerek Ahlatcı Altın Rafinerisi’nde incelemelerde bulunacak.
    Çorum Haber Gazetesi

6. Valla ben şunu anlamıyom abi, bizim oralar Rumlardan kalma altın maden ocaklarıyla dolu, borsadakiler de dahil bütün firmalara mail geçtim tek bir dönen olmadı...Elimde teknolocik imkan ve de sağlık yok a.q. yoksa kazmayı vuracağım yeri çok iyi biliyom...Kürt İlyas diye yaşlı bi abimiz vardı, eski Tuncelilerden yani rahmetli olalı çok oldu...Harita ondan kalma, yer garanti valla...Vakti zamanında oradan bir parça alıp tahlil ettirdiydim, bolcana Mangan, Gümüş vardı içeriğinde, eccük te altın...Abi nerden buldun bu taşları kıvranışlarından şeyttirdim...Osmancık taraflarında bir yerler söylediydim, epey aradılar -gayet tabikine- bulamadılar dediğim yerde...

Yer mi Anadolu çocuğu...

7. Mesela bu teklif de benim abi...İşaretli yerde sondaja başlandığı anda abiniz köşe...Tapusu bende...

https://www.youtube.com/watch?v=fhAdbriC5-M

bizim bahçeden de beyaz bir camur (kil mi acaba) cıkıyor. su geçirmiyor. foseptik için loder ile çukur actırdık. yağmur yağdı havuzumuz oldu.
    kesin bir maden.
    kiremit, seramik ondan mı yapılıyor acaba?

alarkonun yaninda yedekteki köşe dönme umudum o abeylerim. [emoji16]
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Sayfa 328/367 İlkİlk ... 228278318326327328329330338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •