Neyse şu veya bu ben 4.69 u yıllardır bekliyordum.[emoji41]
Neyse şu veya bu ben 4.69 u yıllardır bekliyordum.[emoji41]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
EW analizinde tabii ki herkesin bakışı farklı olabilir, dalgaların ismi süresi başlangıç noktaları tipi kısaca her şeyi kişiden kişiye değişebilir. Hiç bir teknik analizin standardı yoktur. Bir EW analizini (veya herhangi bir teknik analizi) 20 farklı EW'ciye (teknik analiste) göstermeye kalksanız muhtemelen 20 farklı yorum alırsınız.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yarın havalar ısınıyor bu oldukça olumlu gelişme. Tüm kuzey yarım küre ilkbahar etkisini görmeye başlayacak. Bunu es geçmeyin.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Arkadaş o kadar eksiden sonra bir küçük tepki ver.S&p vadeli yine kırmızı açıldı. Donlarina kadar satacaklar sanki.
Kontratlarin süresi doluyormus, ödeme yapmak için satış yapıyorlarmış. Kaç kere dedik lazım olan parayla girmeyin şuraya, ortalık toz duman oluyor diye![]()
Klasik teknik analizde yüzlerce formasyon var, bazılarına göre de binlerce. Ama Türklere gelince teknik analizde tek 1 formasyon en ön plandadır: fincan kulp formasyonu. Türkler için her şey fincan kulp gibi gözükür teknik analizde.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri