Yarın hisse yönü belli olucak açılış seasinda aşağı yönlü ise 11 e doğru son hamleyi yapıp tekrar yönü yukarı çevirecek buraya yazıyorum.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın hisse yönü belli olucak açılış seasinda aşağı yönlü ise 11 e doğru son hamleyi yapıp tekrar yönü yukarı çevirecek buraya yazıyorum.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Böyle dımbırık hisseler yüksek rakamlara çıksa bile yine döneceği yer kürkçü dükkanıdır...2 trade yaptık,sonuncusunda yakalandık herşeyi sıfırladık...neyse bekleyip izleyelim bakalım.
Kar zararın ortagidir olur böyle şeyler ticaret bu . Yarın bir miktar 2.65 e satış yazıcam 11 e kadar gelirse ne ala
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Daha dipten almak için üstad çünkü yarın son hareket günü ya yukarı ya aşağı
Ayrıca teknik olarak satmiyorum sabah seansinda gelmezse 11 e kadar sıkıntı yok demektir .
Yer İmleri