Sayfa 329/682 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Yarın hisse yönü belli olucak açılış seasinda aşağı yönlü ise 11 e doğru son hamleyi yapıp tekrar yönü yukarı çevirecek buraya yazıyorum.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Yarın hisse yönü belli olucak açılış seasinda aşağı yönlü ise 11 e doğru son hamleyi yapıp tekrar yönü yukarı çevirecek buraya yazıyorum.

Takipte olacağız üstadım...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,576
    Böyle dımbırık hisseler yüksek rakamlara çıksa bile yine döneceği yer kürkçü dükkanıdır...2 trade yaptık,sonuncusunda yakalandık herşeyi sıfırladık...neyse bekleyip izleyelim bakalım.

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Böyle dımbırık hisseler yüksek rakamlara çıksa bile yine döneceği yer kürkçü dükkanıdır...2 trade yaptık,sonuncusunda yakalandık herşeyi sıfırladık...neyse bekleyip izleyelim bakalım.
    Kar zararın ortagidir olur böyle şeyler ticaret bu . Yarın bir miktar 2.65 e satış yazıcam 11 e kadar gelirse ne ala

5.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Kar zararın ortagidir olur böyle şeyler ticaret bu . Yarın bir miktar 2.65 e satış yazıcam 11 e kadar gelirse ne ala

Zararına niye mal satıyorsun ortağım hayrola?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Daha dipten almak için üstad çünkü yarın son hareket günü ya yukarı ya aşağı

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Ayrıca teknik olarak satmiyorum sabah seansinda gelmezse 11 e kadar sıkıntı yok demektir .

8.  Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Ayrıca teknik olarak satmiyorum sabah seansinda gelmezse 11 e kadar sıkıntı yok demektir .

Sen yarın ne olacağını düşünüyorsun tam olarak?

Sayfa 329/682 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •