Sayfa 33/59 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
Arama sonucu : 466 madde; 257 - 264 arası.

Konu: COSMO - Cosmos Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Sende emin emin bilmiş bilmiş konuşup sonuna olmazsa da dedin ya. Boş konuşuyorsun.. vesselam olmazsa ne yaw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada hiçbir şeyin garantisi yok başkanım.Sıkma canını sabır acıdır meyvesi tatlıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by lotcu Yazıyı Oku
    Dünyada hiçbir şeyin garantisi yok başkanım.Sıkma canını sabır acıdır meyvesi tatlıdır.
    Lotcu kardeşim millete goy goy çekip gazlama o zaman… hisseyi alan ne için aldığını biliyor., merak etme.. renkli cümleler kurup olmazsada ne yapalım demek., dediklerini silip balonunu söndürüyor.
    Yapma bunu… hepimiz biliyoruz ki. (Sen hariç).. hisse 2023 içinde.. 500 tl olacaktır.. inşallah
    2026 yı bekleyecek babayiğit yoktur.
    Sen halayını sessiz çek bence. [emoji120][emoji1309][emoji1309][emoji1309]

3.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Lotcu kardeşim millete goy goy çekip gazlama o zaman… hisseyi alan ne için aldığını biliyor., merak etme.. renkli cümleler kurup olmazsada ne yapalım demek., dediklerini silip balonunu söndürüyor.
    Yapma bunu… hepimiz biliyoruz ki. (Sen hariç).. hisse 2023 içinde.. 500 tl olacaktır.. inşallah
    2026 yı bekleyecek babayiğit yoktur.
    Sen halayını sessiz çek bence. [emoji120][emoji1309][emoji1309][emoji1309]

Hay maşallah başkanım.Ama ben kısa vadeli hedefler vermem.Hep uzun vadeli hedefler veririm.2026 4 haneler diyorum ben yine .Sen kısacısın demek ki.İnşallah 2023 te 500 tl oluruz.Ama bu senin kararın.İnşallah olur.

Ama ben yine halaya devam edeceğim

4. 90 açtık düşüyoruz.Uzun vade candır ,fiyatlar düşerse düşsün 200 de bile satmayacak ben 90.00 a düştü diye mi satacağım?

Ömer Ünsalan ve KONTROLMATİK VİZYONLU REFERANSLI bir şirket olan COSMO candır ,heyecandır bebektir.Bu bebeği hep beraber büyüteceğiz.

Tavanda da tabanda da eksi de de artıda da 2026 ya kadar halaya devamke

5. Kontrolmatik forumunda horasanlı ile çaıkıştık .Hissenete vada ediyorum.Son sözüm cosmonun değerini bilin .

Alıntı Originally Posted by lotcu Yazıyı Oku
    Kontrolmatik forumunda horasanlı ile çaıkıştık .Hissenete vada ediyorum.Son sözüm cosmonun değerini bilin .
    aynen sayın lotçu hepimiz her şeyin farkındayız ki ben 3 yıldır zaten cosmo taşıyorum... onun için lütfen sessiz sessiz takip edelim

7. Onunla çakıştın diye komple hisse net e niye veda ediyorsun ki,herkesin farklı fikirleri var.sen bence arada burada yaz sen yazmazsan bu sayfaya kimse bir şey yazmıyor
     Alıntı Originally Posted by lotcu Yazıyı Oku
    Kontrolmatik forumunda horasanlı ile çaıkıştık .Hissenete vada ediyorum.Son sözüm cosmonun değerini bilin .
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by serleon Yazıyı Oku
    Onunla çakıştın diye komple hisse net e niye veda ediyorsun ki,herkesin farklı fikirleri var.sen bence arada burada yaz sen yazmazsan bu sayfaya kimse bir şey yazmıyor

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam Sörleon senin hatrın için devam edeyim .Kontrolmatik i de buradan yorumlarım artık.Kontrolmatik bizim baba hissemiz.

Sayfa 33/59 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •