Teşvik demişken...bu teşvik Ocak Şubat gibi bir duyum vardı.varmı bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşvik demişken...bu teşvik Ocak Şubat gibi bir duyum vardı.varmı bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne madenciliği ? Elinde Nallıhandan başka bi yer yok. Oranında çok az bir miktarına sahip. Ilgın yapılacakta bitecek . Cep to cep yaptığı 150 m dolar ile Ciner’den başkası at koşturamaz bu tahtada. İsterse 5.40 lara çıkarır. İsterse 3.40 lara indirir. (1-2 ay önce olduğu gibi) Tahminen 3.40 lardan topladığını yukarı sürmek isteyecek. Hükümete yakın değil. Hükümet bunun ne olduğunu iyi biliyor. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkmak için değil, çıkmamak için bahane arıyorlar... Eeeee endeks koptu gidiyor. Endeks aşağı giderken hemen aşağı gidersin.
Yapabilecek birşey yok. Onlarla beraber bekliycez.![]()
Basın basın aşağıya. Ahlak yoksunları utanmaz sıkılmazlar
arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum
gecen gun acılan kazandakı soda kulu fabrıkası acaba prkme ıstırakımıdır ?yoksa park holdıngın mıdır ?
yıllık 600 mılyon dolar satış yapılacaksa bunun net karı süper olur ve sırket bır kac yıla 10 lıraya bıle cıkabılır?tabıkı
borsada ıslem gören sırketın yatırımıysa ?bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım .yatırım yapmak ıstıyroum prkme hısse almak ıstıyorum ...sadece faalıyet alanlarını öğrenmek ıstıyorum .teşekkürler
Yer İmleri