Sayfa 33/374 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2985 madde; 257 - 264 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Teşvik demişken...bu teşvik Ocak Şubat gibi bir duyum vardı.varmı bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.

HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by birader Yazıyı Oku
    Çok güzel kopyala yapıştır yapmışsınız ama hisse bırakın pirim yapmayı ekside geziyor...

tabi ekside gezecek elinden mlı almanın yolları..belki 3 bile olur ama bide bakmışsın 10 olmuş..o zaman arkasından bakar dururuz.

Alıntı Originally Posted by birader Yazıyı Oku
    Teşvik demişken...bu teşvik Ocak Şubat gibi bir duyum vardı.varmı bilgisi olan ne zaman veeilecegine dair.

yakında belli olur enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için devlet haklı olarak termik santrallere önem veriyor.

4. Ne madenciliği ? Elinde Nallıhandan başka bi yer yok. Oranında çok az bir miktarına sahip. Ilgın yapılacakta bitecek . Cep to cep yaptığı 150 m dolar ile Ciner’den başkası at koşturamaz bu tahtada. İsterse 5.40 lara çıkarır. İsterse 3.40 lara indirir. (1-2 ay önce olduğu gibi) Tahminen 3.40 lardan topladığını yukarı sürmek isteyecek. Hükümete yakın değil. Hükümet bunun ne olduğunu iyi biliyor. YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Çıkmak için değil, çıkmamak için bahane arıyorlar... Eeeee endeks koptu gidiyor. Endeks aşağı giderken hemen aşağı gidersin.

Yapabilecek birşey yok. Onlarla beraber bekliycez.

6. Basın basın aşağıya. Ahlak yoksunları utanmaz sıkılmazlar

arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum
    gecen gun acılan kazandakı soda kulu fabrıkası acaba prkme ıstırakımıdır ?yoksa park holdıngın mıdır ?
    yıllık 600 mılyon dolar satış yapılacaksa bunun net karı süper olur ve sırket bır kac yıla 10 lıraya bıle cıkabılır?tabıkı
    borsada ıslem gören sırketın yatırımıysa ?bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım .yatırım yapmak ıstıyroum prkme hısse almak ıstıyorum ...sadece faalıyet alanlarını öğrenmek ıstıyorum .teşekkürler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bır sey sormak ıstıyorum
    gecen gun acılan kazandakı soda kulu fabrıkası acaba prkme ıstırakımıdır ?yoksa park holdıngın mıdır ?
    yıllık 600 mılyon dolar satış yapılacaksa bunun net karı süper olur ve sırket bır kac yıla 10 lıraya bıle cıkabılır?tabıkı
    borsada ıslem gören sırketın yatırımıysa ?bu konuda bılgılendırırsenız cok sevınırım .yatırım yapmak ıstıyroum prkme hısse almak ıstıyorum ...sadece faalıyet alanlarını öğrenmek ıstıyorum .teşekkürler
    Kap ta bütün dökümanları var ordan indirip okuyabilirsin,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 33/374 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •