Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 33/257 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Sindoma temel & teknik analiz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Vakit ayirdiniz, emek verdiniz, tesekkurler sn. bulut

Sent from my iPhone using hisse.net

2. Kardeş müsait olunca bjkas a da bakabilirmisiniz

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bulut hocamı SASA topiğinde çok uzun süre takip ettim. Sadece okuyordum. Hiç yazmadım. Çok değerli ve bilgisiyle faydalı bir kardeşimiz.Onun sayesinde SASA'dan para kazandım. Şimdi yine onun sayesinde ÇEMTAŞ aldım ama yüksekten almışım, bayağı zarardayım. Ancak takmıyorum. Bulut hocamın takibindeyse düzelir inşallah. Ona sağlık ve başarılar diliyorum.
    Bu arada bulut hocam gözükmüyor. Demek biri kızdırdı onu. Olsun onun ismi yeter.
    (Yatırım Tavsiyesi Değildir)

4. [QUOTE=bulut1-53;1639732]
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

Mavi çizgiyi geçemedi düzeltmenin ilk işaretini verdi
     Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    bulut hocamı SASA topiğinde çok uzun süre takip ettim. Sadece okuyordum. Hiç yazmadım. Çok değerli ve bilgisiyle faydalı bir kardeşimiz.Onun sayesinde SASA'dan para kazandım. Şimdi yine onun sayesinde ÇEMTAŞ aldım ama yüksekten almışım, bayağı zarardayım. Ancak takmıyorum. Bulut hocamın takibindeyse düzelir inşallah. Ona sağlık ve başarılar diliyorum.
    Bu arada bulut hocam gözükmüyor. Demek biri kızdırdı onu. Olsun onun ismi yeter.
    (Yatırım Tavsiyesi Değildir)
    Sn Kaya güzel dilekleriniz için tşkl.
    Sasa da 1 sene yorumlamamız oldu güzel kazandırdı çalışmalarımızdan faydalanıp kazndıysanız güle güle harcayın.
    Topiklerdeki çok bilmiş ve kimisi bilerek kimisi bilmeyerek tahtayı yönetenlere uşaklık yaptıkları için benim gibi gördüğünü dik söyleyenler bu adamlara yara verir ve düşman kazanır.Ve bu yüzdende bu topiği açıp beğendiğim tahtaları burada yorumlamaya karar verdim.
    Gelelim cemts geçen topiğinde birileri atıp tutuyordu uyardık tartışma oldu ceza aldık .
    Velhasıl geldiği yer ortada ,
    Gelelim sizin cemts olayına topiğimde ben uyarıyı grafa bakarsanız 5.70-75 bandını geçemeyince uyarmıştım .
    Bu yüzden sasa dan beni tanıyorsanız veya başka tahtalardan her zaman şunu söylerim yazdıklarımı yorumladıklarımı dikkatli okuyun derim sonuç olarak ben yukarda belirttiğim gibi daha önceden cemts için düzeltmenin ilk işareti demiştim.

[QUOTE=bulut1-53;1691622]

Sn Kaya güzel dilekleriniz için tşkl.
    Sasa da 1 sene yorumlamamız oldu güzel kazandırdı çalışmalarımızdan faydalanıp kazndıysanız güle güle harcayın.
    Topiklerdeki çok bilmiş ve kimisi bilerek kimisi bilmeyerek tahtayı yönetenlere uşaklık yaptıkları için benim gibi gördüğünü dik söyleyenler bu adamlara yara verir ve düşman kazanır.Ve bu yüzdende bu topiği açıp beğendiğim tahtaları burada yorumlamaya karar verdim.
    Gelelim cemts geçen topiğinde birileri atıp tutuyordu uyardık tartışma oldu ceza aldık .
    Velhasıl geldiği yer ortada ,
    Gelelim sizin cemts olayına topiğimde ben uyarıyı grafa bakarsanız 5.70-75 bandını geçemeyince uyarmıştım .
    Bu yüzden sasa dan beni tanıyorsanız veya başka tahtalardan her zaman şunu söylerim yazdıklarımı yorumladıklarımı dikkatli okuyun derim sonuç olarak ben yukarda belirttiğim gibi daha önceden cemts için düzeltmenin ilk işareti demiştim.
    Bulut hocam seni görmek ne güzel. Tesadüfen bilgisayarı açtım, tabiki açınca ilk baktığım sizsiniz. Yazılarınızı görünce çok sevindim. Hocam ben demekki çemtaşla ilgili uyarınızı kaçırmışım. Zira düşerkende almaya devam ettim. Şimdi portföyüm ful çemtaş. Tavsiyeniz ne olabilir. Teşekkürler sevgili hocam

6. [QUOTE=KAYA;1693391]

Bulut hocam seni görmek ne güzel. Tesadüfen bilgisayarı açtım, tabiki açınca ilk baktığım sizsiniz. Yazılarınızı görünce çok sevindim. Hocam ben demekki çemtaşla ilgili uyarınızı kaçırmışım. Zira düşerkende almaya devam ettim. Şimdi portföyüm ful çemtaş. Tavsiyeniz ne olabilir. Teşekkürler sevgili hocam
    arkada sayfalarda belirttiğim mavi çizgiyi 2-3 denedi geçemedi.
    ilk düzeltme işareti geldi diye uyarmıştım.
    Böyle havalarda merminizi bu kadar bol harcamayın.
    Unutmayın bu tahtanın ve şirketin patronu iyi borsacıdır.
    bol kazançlar

[QUOTE=bulut1-53;1693411]
     Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku

arkada sayfalarda belirttiğim mavi çizgiyi 2-3 denedi geçemedi.
    ilk düzeltme işareti geldi diye uyarmıştım.
    Böyle havalarda merminizi bu kadar bol harcamayın.
    Unutmayın bu tahtanın ve şirketin patronu iyi borsacıdır.
    bol kazançlar
    Teşekkürler bulut hocam. Hayırlı akşamlar dilerim

8. Cezamız bitti

Sayfa 33/257 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •