Sayfa 33/222 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 257 - 264 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

Halka IRZ edemedikleri, değişik kanallardan kendi hisselerini kendilerinin aldıkları malları şimdi borsada satmaya çalışıyorlar. Bu klasik HIRSIZ , UĞURSUZ şirket sahiplerinin eski numarası. Murat`ı iyi kötü tanırım bu işlere yıllar önce merak sarmıştı işin uzmanı olmuştur. Ben olsam aaa ! hisse 10.5 dan halka ırz oldu şimdi 9.5 olmuş hemen alayım diye mala atlamaz bu eski hırsız oyununa gelmezdim. Fikrimi söyliyeyim istedim yoksa kimseye yatırım tavsiyesi verecek kadar zeki değilim . Negatif öz sermayeli hele malı mülkü ülke dışına çıkarıp posayı bizlere bırakmış bir şirketin hissesini asla vede kata almazdım. YTD

Oyy oyy 9.28 malları gömecek keriz mi buldular acep ?

3. pis sokmuşlar. böyle olacağı belliydi

4. Yabancılar 9.60 ortalama ile komisyonlu olarak aldığı fiyata kadar Sokm.
    Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.

5. Murat Ülker , o kadar da aptallık yapmaz, kendi arz etti kendi aldı onu biliyoruz ama şu durumda bu fiyatlardan vermek işine gelmez.

Ya da durum sandığımızdan kötü.................

6. Murat Ülker , o kadar da aptallık yapmaz, kendi arz etti kendi aldı onu biliyoruz ama şu durumda bu fiyatlardan vermek işine gelmez.

7.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    Murat Ülker , o kadar da aptallık yapmaz, kendi arz etti kendi aldı onu biliyoruz ama şu durumda bu fiyatlardan vermek işine gelmez.

bu hissenin adama maliyeti buraların çok altındadır.. arz da satamadıgını burdan satıyor belli ki .. 10 dan işlem görüyorsa , 2 ye düşene kadar beklemek en mantıklısı ..

sonrasında şirket temettü dagıtabilecek durumdaysa alınır ancak.. yoksa gene alınmaz.

biz bu hatayı bu elemanın başka hissesinde yaptık

8. Adama maliyeti yok, krediyle almış, kat be katına, zarar eden şirketi halka arza çalıştı.

Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    bu hissenin adama maliyeti buraların çok altındadır.. arz da satamadıgını burdan satıyor belli ki .. 10 dan işlem görüyorsa , 2 ye düşene kadar beklemek en mantıklısı ..

sonrasında şirket temettü dagıtabilecek durumdaysa alınır ancak.. yoksa gene alınmaz.

biz bu hatayı bu elemanın başka hissesinde yaptık

Sayfa 33/222 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •