Sayfa 33/614 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 257 - 264 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by anılmert Yazıyı Oku
    Benden bahsediyo arabayi satcaktım 2.50 altında olursa vazgectim reis sağolasın bizde bu yoldayız olurmu olur adam da hırsyapmış biraz nasip işde olmayinca olmuyo.

2. Bu hissede olanların da çocuklarına hatta torunlarına anlatacak bir hikâyesi olacak bundan eminim. Çok çile çektik ve öyle anlaşılıyor ki biraz daha çekeceğiz. Kağıdın prim yapıp yapmamasından ayrı olarak o proje buraya gelmeden -kendi adıma- gitmek yok. İsterse yerinde kalsın hatta düşsün, ki buna güçleri yeter. Benim için önemli olan şey bu hisseyi alıp tutmamdaki en önemli ve TEK kriter bu çünkü.

3. Kamil abi anlık 2.23 ler belki ama altı bence yok..
    Artık mızrak çuvala sığmıyor..
    Tahta dikkat çekiyor..
    Ve 2 lerde ciddi pozisyon alacak arkadaşlar var..
    Riske atmazlar bence..
    6 aylık bilanço açıklandığında daha da dikkat çekeceğini düşünüyorum..
    İnş yanılmam..
    Pendik projesini de op sonrası kullanabilirler..
    Malı ittirmek için..

4. pandemi başlangıcında büyük bir belirsizlik dünya ekonomilerinin durduğu bir dönemde şirket değeri 200 milyon USD ye inmişti bu ekstrem bir durumdu şirket için dip değer 250 milyon USD olmuş her zaman bu rakamında ne kadar komik olduğu ortada sadece boş arsaları bundan çok daha fazla eder bilanço giderek güzelleşecek beklentiler olgunlaşıyor tamamen patronun elinde herşey ekstra para koymasına gerek bile yok baskıyı kaldırsa yeter eski fiyatlarına döneriz tamamen patronun insafına kaldık

5. şirket değeri için tespit değerinde bulunursak 10 sene önce 800 milyon USD değer biçilerek arzedilmiş bu 10 sene zarfındaki yatırımlar gayrimenkullerdeki değerlenmeler pazar genişlemesi vs hesap etmek lazım şirketin gördüğü en yüksek değer 1.2 milyar USD ye yakın bir rakam şirket değeri 800 milyon USD ile 1.2 milyar USD arasında değişebilir tabi birtakım stratejik yatırımlar ortaklıklar kurmak olursa daha fazlada olabilir bunu bilemeyiz şirket değerindeki en büyük direnç 400 milyon USD hiçbir gelişme olmasa bile bunu görecektir şirketten umudu olmayanların ana hedefi bu olmalı diğer rakamların görülmesi gizli değerlerin rakamsal olarak ortaya çıkması lazım sanırım o zamanda büyük bir çoğunluğumuz burada olmayacak

6. Arkadaşlar uzun zaman oldu.. hepinize tekrardan merhabalar.. twetter icad oldu mertlik bozuldu gibi bir şey oldu..
    yeniden beraberiz. sizleri buralarda yalnız bırakmayacağım. grafik teknik ve yorumlarla yeniden beraberiz. takiplerinizi beklerim.
    twettarda da yazıp bir şeyler çiziyoruz.. bol kazançlar

7.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Tahtacı Erol Taş olabilir mi?

Muhahaha muhahaha diye gülüyordur şimdi.
    bence tecavüzcü coşkun olmasın:
    her türlü kılıga giren binbir surat ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 33/614 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •