Sayfa 33/68 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Trump yakın zamanda Beyaz Saray'a dönecek!! Tabii ki başkan olarak.

1. Sürur Öztürk
    @sururozturk
    ·
    42d
    Şehzade Camisi’nin avlusundaki 500 yıllık çınar ağacının bir mağara gibi oyulmuş gövdesi… 2020. Şimdi ne halde acaba? Onu yine ziyaret etmeliyim.
    Ben de... Sonra Fatih Camiinin avlusuna giderim, huzur kaplar içimi...Cami ile Fatih Sultan Mehmed'le falan alakası yok. Çınar ağaçları sebebiyle böyle hissediyor insan. Avludan çıkarım, çay ocağının birinde kaçak çay içerim.

İyi gelir bana...
    @erefefik

2. https://www.bloomberght.com/asya-ulk...iriyor-2283138

Asya ülkeleri Fed sıkılaşmasına rekor rezervle giriyor
    Asya'daki gelişen ülke merkez bankaları, Fed'in varlık alımını azaltması ihtimaline karşı döviz rezervlerini rekor seviyeye taşıdı
    Fed toplantısı sonrasında politika yapıcılardan gelen şahin açıklamalar da yakında sıkılaşmanın varlık alımlarının azaltılmasıyla başlayabileceğine dair beklentileri artırdı.
    Delikanlıysa arttırsın faizi...''Varlık alımlarını azaltmak ne demek?'' Delikanlıysan varlık almıyorum de...Şahinmiş...
    Saksağandan başka bir şey değil...

@erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Ben de... Sonra Fatih Camiinin avlusuna giderim, huzur kaplar içimi...Cami ile Fatih Sultan Mehmed'le falan alakası yok. Çınar ağaçları sebebiyle böyle hissediyor insan. Avludan çıkarım, çay ocağının birinde kaçak çay içerim.

İyi gelir bana...
    Bursa da iyidir be ya...Çınar Ağacı ve geçmiş, insana bu duyguları hissettiriyor. Adım gibi eminim, Ulucami'nin bahçesindeki çınar olmasa, bu şiir bu kadar muhteşem olmazdı. Tabii şadırvandan gelen su sesleri de var.

Abi huzur istiyorsanız Bursa da iyidir. İskender yersiniz...
    @erefefik

4. Abi huzur deyince, bunu eksik bırakmak cinayet olurdu. Kalamiş'e gitmeyeli 10 sene olmuştur. 10 sene önce gittiğimde de orada huzur bulamamıştım. İlkokul dönemi oralarda geçmişti. O zamanlar da pek huzur yoktu be ya. Daha eskileri göremedik.

@erefefik

5. Simon
    @travel_simon
    Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili bir paylaşım gördüm. (Bağırsak Kanseri) Uydurma haber mi? Doğru mu?
    @erefefik

6. Simon
    @travel_simon
    Çok sevdiğim Bakkal çalıştıran bir abla var burada. Her karşılaştığımızda “Simon çok iyi bir insansın. Keşke Müslüman olsan.” diyor. Canım ya travma geçiriyor cehenneme gideceğimi düşünerek.
    @erefefik

7. Diplomatik Strateji
    @diplomatikstji
    ·
    6d
    Birleşmiş Milletler Raporuna göre 2019 yılında dünyada en fazla eroin ele geçirilen ülke 20 ton ile Türkiye oldu.
    @erefefik

8. @erefefik

Sayfa 33/68 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •