Benim anlamadığım şirketler bu kadar çok dolar mı alıyormuş önlem aldıklarına göre
Benim anlamadığım şirketler bu kadar çok dolar mı alıyormuş önlem aldıklarına göre
meğer öyleymiş.. bu herifler TL kredi kullanıp gidip bunlan dolar alıp durupdurularmış meğer.. böyle olunca ne oluyo, kamu ağız tadıyla parasal genişleme yapamıyo, çünkü eline TL geçen gidip dolara yatırıyo hemen.. buna bi takım kurallar düzenlemeler getiriyor, kardeşim yatırım yapacaksan al sana istemediğin kadar kredi, ama tek bi şartım var- gidip bunnan dolar oynamıyacan
Dolara bu kadar çakacak ne var?...
valla sız ıyı yorumluyorsunuzda dıkkat edın kkm bıtımıne az kaldı....Allah yardımcınız olsun ıste bu yuzden crıptoya gectım .sacma sapan ısler burda vuruyom sortu yaslanıom arkama yıne karısmıs ortalık sabahtan bellıydı alamadıgından
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Dolar bazli %4 pahalandi endeks yabanci hisse satar heralde , aralikta oyle olmadi mi
emircim, aralıkta dolar yüzde 40 düşmüştü, sarsıntının ağırlığı bu yüzde 40 ile alakalıydı, şimdiki yüzde 4 bi şey değil.. thy çok yarar bu iş- thy yüzde 25 türk için bilet satıyo, yüzde 75 ecnebi için bilet satıyo, memlekette operasyonel döviz kazanan bu ölçüde nadir bi şirket, döviz çıksa da ona yarar- döviz düşse de.. her türlü thy uçar
Yer İmleri