Sayfa 330/804 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by tysonhrn Yazıyı Oku
    Ölüm sessizliği var burda gene... herşeyin hayırlısı inşallah
    Hayatta kalan var mı ki? Düşerken endeksten hızlı düştü tepki verirken eh işte endeks kadar lütfetti. Şu Gedik yatırımdaki geri zekalı yatırımcı ( muhtemelen kurumdaki nugyonun tamamına yakını onundur) bu kritik günlerde 250-300 bin lot alıp satma sevdasında olmasa hisse hiç buralara kadar düşmeyecekti. Dişe dokunur bir kar elde etse ona da eyvallah. Teknikten anlamam ama bilen arkadaşlar tekniğin içine edilmiş durumda dediler. Toparlaması uzun zaman alacak gibi. Bir ihtimal 9 aylık karın iyi gelmesi. O da olmazsa yandı gülüm keten helva😂. Kesinlikle YTD.

2. Bence aylık trendde 4.52 altına inmedikçe sorun yok gibi ama hacim çok zayıf tek sıkıntı bence bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Mavi_38 Yazıyı Oku

Bence aylık trendde 4.52 altına inmedikçe sorun yok gibi ama hacim çok zayıf tek sıkıntı bence bu

inerken de düşüktü. Buraya kadar gelmişken alttan alır bir boşluk alır gibi geliyor..

4.  Alıntı Originally Posted by daveyorke Yazıyı Oku
    inerken de düşüktü. Buraya kadar gelmişken alttan alır bir boşluk alır gibi geliyor..
    Bununu anlamadım kardeşim.birde otel satışı vardı ne oldu

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ben stop oldum arkadaşlar kalanlara hayırlı kazançlar olsun

6. Borsa 1000 puan yukarıda kağıtta 4.40 dan itibaren satıcı dolu, kimse de almıyor. Ne berbat bir kağıda girmişiz.
    Bu arada 9 aylık bilanço ne zaman gelir, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Umarım iyi bir bilançoya tepki verir de az bir zararla satar çıkarız bu saçma hisseden. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Borsa 1000 puan yukarıda kağıtta 4.40 dan itibaren satıcı dolu, kimse de almıyor. Ne berbat bir kağıda girmişiz.
    Bu arada 9 aylık bilanço ne zaman gelir, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
    Umarım iyi bir bilançoya tepki verir de az bir zararla satar çıkarız bu saçma hisseden. YTD.
    Sebebi nedir sence kardeşim birde otel satışı vardı

8.  Alıntı Originally Posted by acemi34 Yazıyı Oku
    Sebebi nedir sence kardeşim birde otel satışı vardı

Aldıktan sonra birkaç kere karlı satma fırsatı verdi ama ben de otel satışı ve yeni teslim edilecek konutların verilerinin 9 aylık bilançoda görüneceği varsayımıyla satmadım. Çok pişmanım. Bu düşüş piyasadaki genel düşüşten farklı bence. Nedenini bilemiyorum. Anlayanlar teknik olarak sat verdiğini söylüyor ama ben çok anlamadığım için tekniğe inanmıyorum. Temeline ve hikayesine bakarım hisse alırken. Bu hissede çuvalladım. Kağıdın eskileri jorchoroz ve No More Bets daha doğru yorum yapacaklardır diye düşünüyorum.

Sayfa 330/804 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •