Sayfa 330/662 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tamam bu dedigine ben de katiliyorum. Zaten once de belirttim "ulkemiz icin kotu" diye. Burda da soyledim.

Ama hissenin temeline tehdit var. Bertaraf etmek icin bunu dusunmuslerdir. Sise'nin birlesmesi cokme vaazlerinden sonra oldu. Bu hikaye secim sonuclarindan sonra geldi. Yani planli hedefe dogru gidiyorlar. Kozalaklardaki KETO hisselerine %20 yabanci var diye el koyamadi herifler, yoksa 50 kere yapmislardi.
    Kozaalarda nasıl el konmadi şu anda KOZA İPEK HOLDİNG 1 pay ortak ile Sahibi HAZİNE VE Maliye BAKANLİGİDİR.
    Koza İpek holding borsaya açık olmayip diğer şirketlerin tamamına sahiptir.
    Halka açık olan Koza ipek enerji,Koza Anodolu metal ve Koza Altın da şu anda HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI kontrol ve yönetimi dedir.
    Yani yabancı payının olması ile ilgisi yok.
    Yy.tv.degildir
    Sagliklar

Peki sagol cinali. Ben Cem Uzan'in kapatilan elektrik sirketleri gibi demek istemistim. Yatirimcinin malina coreklenildi sonucunda. Kozalaklarda o %20 yabanci malina coreklenilmedi, yabanci ortagi da yoktu.

3. size yedirmezler, hayal kurmayın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    Ismen islem gormeye devam.eder mi
    Borsadaki siketler aynen devam eder. Ha sonra cikabilir tabi...

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Peki sagol cinali. Ben Cem Uzan'in kapatilan elektrik sirketleri gibi demek istemistim. Yatirimcinin malina coreklenildi sonucunda. Kozalaklarda o %20 yabanci malina coreklenilmedi, yabanci ortagi da yoktu.
    O zaman öyle yazacaktiniz kimsenin niyetini bilemem.
    Her olayda işi siyasete çekecek bir taraf bularak formu amacından saptirmazsak iyi olur.
    Cem uzan sirketlerinde haksızlık yapılmış olabilir konuya vakıf değilim kim haksız bir işlem yapmışsa Allah belasını versin bu ülke ne çekiyorsa kendi yandasini haksız olduğu halde savunanlar yüzünden doğrular gerçekleşmiyor.
    Sagliklar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    AŞ ile holding arasındaki fark nedir?
    Holding Nedir, Grup Şirketi Holding Farkları
    Şirketler topluluğu bir şirket türü değildir ve birden fazla şirketten müteşekkildir, ancak holdingler bir anonim şirkettir ve başka şirketlere iştirak etmek üzere tek bir şirket olarak kurulabilirler.
    Aynen öyle, Örnegin Eczacibası Toplulugu olarak bilinen ve borsaya acik olmayan yapinin tepesinde Eczacibasi Holding A.Ş. adlı sirket vardir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,385
    Gelen KAP aciklmasi bence Holdinglesme yolunda atilmis bir adimdir ve eninde sonunda tepedeki kurum olan T. Is Bankasi A.S.'nin adinin degismesini gerektirir.
    Yatirim Tavsiyesi Degildir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
    Arkadaşlar, holding konusunda şöyle bir durum var:
    Yeni kurulacak X A.Ş. Türkiye İş Bankasına ait, farklı oranlarda 147 iştiraki bünyesinde tutmak dışında, reel sektörde örneğin, bankacılık, kabzımallık, kırtasiyecilik, toptancılık, bilgisayar programcılığı vs faaliyet alanlarında DİREKT bulunmayacaksa, ister adını Feriha koy, bu şirket teknik olarak HOLDİNGdir.

Sayfa 330/662 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •