Sirket yonetimi biran once degismeli, yoksa bu sirket aile bireylerinin elinde oyuncak olmaya devam edecek.
Gecmiste yasadigi 10 yillik durgunluga devam eder bu gidisle....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sirket yonetimi biran once degismeli, yoksa bu sirket aile bireylerinin elinde oyuncak olmaya devam edecek.
Gecmiste yasadigi 10 yillik durgunluga devam eder bu gidisle....
Ülker kasasý artýk ucuz kredi için kullanýlmayacak, Murat Ülker bu manaya gelecek açýklarlar yapmýþ idi yatýrýmcý toplantýlarý vs beyanlar oldu.
Yeni bir sayfa, Yeni bir dönemin baþlangýcýna dair bu dönem önümüzdeki çeyrek bilancolarda teyit edildikçe artan yatýrýmcý güveni ile hisse tahmin edilmesi güç fiyatlara gelebilir.
Migros örneðindeki gibi olabilir, yatýrýmcýsýna yýllarca çektirmiþ oda.
Neyse, buda benim hayalim iþte.
Umarým Murat Ülker de benim gibi düþünüyordur.
Saygýlar, muhabbetler
Ulkenin bu siyasi ve ekonomik durumu sozkonusu iken ,kasadaki para, birak kredi vermeyi biran once borclari kapatmada kullanilmasi lazim.
Bir gun sabah kalkmisiz dolar 80 lira , bir hafta taban gider o zaman...
Söyleyecek çok fazla da birşey yok
O güzel bilanço arada kaynadı gitti
Herzamanki gibi gıda endeksinden de negatif ayrışmaya devam etti.
Son durumları yine fırsat olarak kimler kullandı acaba?
18 Mart- 3 Nisan
Ülker -19%
XGıda -8%
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Çoðunun birbirinden farký yok..Türkiye karýþýk-Dünya karýþýk,dolaysiyle Borsa sevimsiz..Sizin durumunuz ben dâhil çoðu yatýrýmcý için de geçerli olmuþtur..Ben bir kýsým Ülkerimden çýkarak iki baþka hisse denedim,sizin Ülkerde baþýnýza gelen benim de baþýma geldi..Böylesi durumlarda-Siyasi Karýþýklýlar ve buna baðlý Ekonomik Belirsizlikler-Hisseleri üçe beþe bakmadan tasfiye edip Likit Fonlara ya da Banka Mevduatýna geçmek ve durumlar yatýþana kadar orada kalmak gerekiyor..Ya da..Yerlerde sürünen bir dev hisseyi tespit edip birkaç yýl sonrasý için girip hiç kýpýrdamamak..Bu tür hisselerin sahibi firmalarýn durumu yatýrýmlarý nedeniyle aldýklarý kredilere ödedikleri Fâizler oluyor..Ama..Gün geliyor o borç da,faizi de bitiyor ve kâr üstüne kâr ediyor Þirket..Tabii böylesi yatýrýmlar için 3-4 yýlý göze almak gerekir..
Satýp kurtulun Deðersileþen sürekli Merkez Bankasýnda basýlan 80% enflasyon ile eriyen TL alýn ve bunu yaptýðýnýz için 46% faize saygý gösterin . Yada En iyi hisseleri alýn unutun !..
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
111.70 desteði çalýþmalý ve en kýsa sürede 113.00 üzerine çýkmalý...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri