Allah azdırdığı kulunu beygir gibi osurturmuş,adamlar iktidarın arkasına yaslanmış her boku yapmışlar,iktidarı destekledikçe iktidar ses çıkartmamış,hep beraber ye kürküm demişler,ama bunu halkı yani destekçisi hiç bilmez,körü körüne bağlı olup bunlar hala CHP ZİHNİYETİ DERLER,ZATTA ÇIKAR BY-BY KEMAL DER,yani iktidar her durumdan haberdar,geminin yara adığınıda biliyorlar,gemiye kendilerininde yara açtığını biliyorlar,ama bunu muhalefete yıkmak için var gücü ile çalışıyorlar,valla biz yapmadık hep CHP'nin suçu diyecek kadar...neyse,31-69![]()
BİLMİYORSANIZ! Öğrenin
9+8=17![]()
Öğretmen atamaları mülakat sonuçları açıklanmış, kızımın sırası 2x kişi üste çıkmış, aklıma direk deprem geldi, çok üzüldüm bi kere daha.
Another day in paradise
Borsa topikleri boş,bende kendim çalıp oynuyorum![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Saglık olsun,2011 baslarında benim büyük kızda 0.20 punlan kaybetmisti fen bölümünü,puanı 85.80 idi,ama iyi oldu,çünkü ikinci atamada liste başıydı istediği yere girmisti,simdi 12 senelik öğretmen,ama küçük kızıma zat darbe atmıştı,2 giresun 1 istanbul birinciliği vardı maliye bölümünde,chp'li olduğum için mülakatta eledi 3 defa,puanı 85-93 idi,93 ile ülke 3'cü sıradaydı,simdi çıkmıs laga luga yapıyor sözlüyü kaldırdım diye yalancı...sonra yurt dısına gönderdim isviçreye,simdi 2 ülke arasında mekik dokuyor sigorta acenteliğinde,Türkiyede aldığının 3 katı maası var![]()
Yer İmleri