-
şeytan diyor elindeki bütün kagıtları yığ 2,80 takos nasıl koyulurmuş görsün.
-
Bu adam talimatları uyguluyor, Talimatçı takoz!!!!!
-
2.80 altı kapanış yaparsa tahtadaki Adi bir takozcudur!
-
-
-
-
bu akşam bi bülten çıksa da onaylandı dese ne olur ......
-
GÜNAYDIN arkadaşlar;
Önce sağlık arkadaşlar onun için şu aralar ÖZBAL ın tahtasına kademelerine sağda solda özellikle bazı sitelerde ne yazık ki bazen burda da hisse hakkında herhangi bir bilgisi olmadan gelip sallayanları takmayın kafanıza su akar yolunu bulur yeter ki suyun kaynağı kurumasın
Size tavsiyem ekranda biraz stres oluşunca hemen başka meşgaleler edinin kitap okuyun müzik dinleyin oyun oynayın onlar sizlerle değil siz onlarla oynayın böylece
Yeni katılan veya katılıpta hisse hakkın da bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara bir iki hatırlatma yapmak isterim;
ÖZBAL yaklaşık iki yıl önce (0,69 fiyatlardan sanırım) Türkiyenin sayılı Boru üreticilerinden biri olan ERCİYAS tarafından hissesinin büyük çoğunluğu ile satın alındı yeni patronlar şirketi aldıklarında farkında olmadıkları bazı sorunlarla karşılaştılar fakat bunların üstesinden gelmek için ellerinden geleni yaptılar (ÖZBAL için atanan yöneticiler sektör de şampiyonlar liginde oynayacak takımın kadrosu gibi oldu fakat sizce takdır edersiniz her zaman süt maya tutup yoğurt olmuyor burda da bazı sıkıntılar başlayınca artık ÖZBAL ile ERCİYES birleştirilerek voltranı oluşturmaya karar verdiler özellikle yurtdışında ÖZBAL ın etkisinin az olması iş bağlantılarının ERCİYAS üzerinden yapılması bence en önemli ve büyük etken eski patronların söz dinlememeleri özellikle hisse üzerinde yapmış oldukları işler yeni bir yol haritasının çizilmesini gerektirdi ve ERCİYAS önemli bir kararla ÖZBAL ı tamamen bünyesine alarak hem kendi reklamını yapmak hemde ÖZBAL ı bataktan kurtarmak için borsaya açılmayı göze aldı
ERCİYAS ÖZBAL ın katkılarıyla 2016 yılında ilk 500 sanayici içindeki sıralamasını epey yükseltti (bilgileri öğrenmek isteyenler için geçmiş sayfalarda paylaşımım var)
Bilindiği üzere ERCİYAS TANAP projesinde iş ortaklığı olan yurtışına ihracatı hatırı sayılır bir şirket bu şirketin değerine zamanla dahada çok değer katmaktadır.
ERCİYAS tan beklentilerimiz;
Yönetimde şeffaf olmaları öncelikle (Bu konuda ERCİYAS a çok güveniyorum en başından beri bir çaba var gördüğüm kadarıyla)
Katılınan ihalelerin ve alınan ihalelerin şeffaf bir şekilde paylaşılması (ÖZBAL üzerinden bu güne kadar iş bağlantısı yapılmadı ERCİYAS iş bağlantısı yaptı ÖZBAL üretim bu nedenle hisse üzerinde bir etki göremedik bilirsiniz iş bağlantıylarının hisse fiyatları üzerindeki etkilerini en az iki tavan yani)
Hep bana hep bana dememesi
Eski patronların artık tamamen tasfiye edilmesi ve ellerindeki payların alınması
En kısa sürede bedelsiz sermaye artırımının gerçekleştirilmesi (Birazda olsa birleşmeden sonra oluşacak tekelin kırılması hisse çoğunluğu toplu ve şu aşamada ve birleşmeden en az bir yıl sonraya kadar kimsenin satma fikrinde olduğunu sanmıyorum)
Bir an önce bir yol haritası çıkarılarak yatırımcıya güven verilmesi
Benim nacizane görüşlerim bunlar sorarsanızki sizin beklentiniz ne diye hep söylediğim gibi birleşmeden önce ÖZBAL=7,00 Birleşmeden sonra ERCİYAS =60,00 şu aşamadaki hisse oranlarıyla ama ben kimseye al veya sat demiyorum yanlış anlaşılmasın tamamen kendi görüşüm bunlar zaten lütfen borsada başkasının aklıyla adım atmayın bir gün kazansanısz bile mutlak sonunda kaybeden siz olursunuz bilmiyorsanzda lütfen kendiniz araştırın bilgi sahibi olmadan yatırım yapmayın özelliklede kısa vadede uzun vadede mutlaka bir şeyler olur ama kısa vadede hep zarar eden olursunuz
dibini görmediğin suya dalmayacaksın yüzme bilmiyorsan sonra hem sen hemde sevdiklerin üzülür
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri