Böyle giderse adeseylen eşleşir gibi...ytd.
Böyle giderse adeseylen eşleşir gibi...ytd.
Önemli bir konu, ben şahsen major hisselerde pozisyonumu ciddi manada azalttım. Rusya-Ukrayna savaşı borsaları vurmak üzere, sanıldığı gibi kısa zamanda sonuçlanmadı ve giderek doğu-batı savaşına dönüşüyor. Almanya dahi yıllar sonra savunma harcamaları için tamıtamına 100 milyar euroluk bir ek fon ayıracak. Bu inanılmaz bir rakam. Hele biz savaşın tüm yıkıcı etkilerinin tam da ortasında duruyoruz. Hesapları doğru yapmak lazım, IMKB çok takmıyor gibi görünse de mutlaka dışarıya ayak uyduracaktır. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yalnız bu patron tövbe etmiş gibi görünmüyor, yeniden kurguluyor gibi bir hali var![]()
Hayırlısı bakalım...
Canım sıkkın sn tahminci tövbe işi de çakma çıktı,ayakkabıları da satamadık,gidişat kötü,yaza şıpıdık terlikle gezeceğiz gibi))))))
Bu putin in hareketlerinden çok kıllanıyorum,genelde kağıtlarda zararda beklemekten korkmam da bu ukrayna işinin gidişatından korkmaya başladım.Eğer bu iş büyürse ne borsa kalır ne emlak,bizim bankalardaki paraları bile deve edebilirler.Ben gidişatı sevmedim.
Yer İmleri