Sayfa 332/692 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,958
    Böyle giderse adeseylen eşleşir gibi...ytd.

2. Önemli bir konu, ben şahsen major hisselerde pozisyonumu ciddi manada azalttım. Rusya-Ukrayna savaşı borsaları vurmak üzere, sanıldığı gibi kısa zamanda sonuçlanmadı ve giderek doğu-batı savaşına dönüşüyor. Almanya dahi yıllar sonra savunma harcamaları için tamıtamına 100 milyar euroluk bir ek fon ayıracak. Bu inanılmaz bir rakam. Hele biz savaşın tüm yıkıcı etkilerinin tam da ortasında duruyoruz. Hesapları doğru yapmak lazım, IMKB çok takmıyor gibi görünse de mutlaka dışarıya ayak uyduracaktır. Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    herşey bir yana piyasaların geneline dikkat edelim arkadaşlar ! geliyor gelmekte olan gibi duruyor, herkes plan program pozisyon ayarını ona göre yapsın."yatırım tavsiyesi değildir"

3. PENTA PD/DD 19.09 F/K 114.28... inanması güç derken spekülasyonu kast etmiştim. PENTA' yı 13 milyara kim satın alır. yılların LOGO su bile 4 milyar ancak ederken.

Alıntı Originally Posted by Hoccu Yazıyı Oku
    İnnmsı güç değil gelecek kar zaten belli Penta son değerleme den bu zaman 2.5 kat gitmiş 13 milyar piyasa değerine ulaşmış Gözde ile konsodilesi piyasa değerinden yani gelecek kar uç aşağı beş yukarı belli idi

4. Yalnız bu patron tövbe etmiş gibi görünmüyor, yeniden kurguluyor gibi bir hali var
    Hayırlısı bakalım...

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Yalnız bu patron tövbe etmiş gibi görünmüyor, yeniden kurguluyor gibi bir hali var
    Hayırlısı bakalım...
    Neden tövbe etsin.Tövbe edince daha çokmu küçük yatırımcı geliyormuş)
    Can çıkar huy çukmaz

6.  Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Yalnız bu patron tövbe etmiş gibi görünmüyor, yeniden kurguluyor gibi bir hali var
    Hayırlısı bakalım...
    Kahpe tövbe edip oruspu olmuş bunun tövbesi de buna benziyor

Canım sıkkın sn tahminci tövbe işi de çakma çıktı,ayakkabıları da satamadık,gidişat kötü,yaza şıpıdık terlikle gezeceğiz gibi))))))

Bu putin in hareketlerinden çok kıllanıyorum,genelde kağıtlarda zararda beklemekten korkmam da bu ukrayna işinin gidişatından korkmaya başladım.Eğer bu iş büyürse ne borsa kalır ne emlak,bizim bankalardaki paraları bile deve edebilirler.Ben gidişatı sevmedim.

Sayfa 332/692 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •