Sayfa 333/1004 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop - XXX

Mukadderat ve birazda. )

İşte daha da düşerse oyuna gelmemiş oluruz..

Ama oyuna getirmiş olmayız. )

KâFi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi şöyle bir analiz yapmıştım, senle de konusmusuzdir. Faiz negatif. Doviz diyelim ki bağladı yataya 6 ay. Emeklilik için biliyorsun mecburi bes geldi. Buraya para koyan kişilerden hisse seçen ciddi miktar kişi olacaktır. Pandemi seviyelerinin dolar bazlı uzun süre dip olarak kalması mümkün bu nedenle vatandaş korksa fonlar alıyor taşıyor malı.

Gidip kent yaprak bilmemne alan tabi kendi düşünecek fon ona destek olmaz ama özellikle x30 için durum böyle.

Henuz Türkiye güven vermiyor ve yabancı son alımlara rağmen henüz gelmiyor. Rakamlar özünde ufak yani birkaç milyar dolar girdi ki çoğu tahvil. Ve takip ediyorum bize özel bir durum yok tüm em lere gidenden düşük bir meblağı da bize düşüyor yani hala Türkiye özelinde ilgi yok bana göre. Notlar filan da etken muhtemelen.

Ancak eğer borsaya gerçekten yabancı geri gelmek isterse, tusaş arzı veya ziraat vb. gibi büyük montanlı arzlar olmaz ise alacak çok da mal yok fon etkisinden dolayı. O zaman en çılgın senaryolardaki dolar bazlı rakamlara gidilebilir ama hiç bir emare yok henüz. Yine de fonların bist e yatirim getirmeleri bence iyi bir karar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    piyasa yapıcı aldı yükseltti.. sonra fonlar (emeklilk vb) aldı yükseltti.. sonra tekrar piyasa yapıcı fonlardan alıp yine mi yükseltecek..?? ve sonra yine emeklilik fonları alacak ve yükselmeye devam edecek ?? kısır döngü bence amaçlar açısından.. bir yerde masa yeniden kurulmalı..

diğer argumanlar bir yana emeklilik fonları genelde iyi mal yıkılan yerlerdir aslında..zamanlamaya bakar faiz dolar borsa üçgeninde..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

longların makasını düzelt pala adamların hakkı kalmasın..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    longların makasını düzelt pala adamların hakkı kalmasın..
    Bende onu bekliyorum, makası düzeltirse kapattığım şortumu tekrar giyecem
    Hamdım Piştim Yandım

6. Doları düşerenlere, dolar üzerinden manipülasyon yapanlara soruşturma açılması gerekir

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    piyasa yapıcı aldı yükseltti.. sonra fonlar (emeklilk vb) aldı yükseltti.. sonra tekrar piyasa yapıcı fonlardan alıp yine mi yükseltecek..?? ve sonra yine emeklilik fonları alacak ve yükselmeye devam edecek ?? kısır döngü bence amaçlar açısından.. bir yerde masa yeniden kurulmalı..

diğer argumanlar bir yana emeklilik fonları genelde iyi mal yıkılan yerlerdir aslında..zamanlamaya bakar faiz dolar borsa üçgeninde..
    Evet anlatmak istediğim de bu aslında. Yani yabancı gelmezse dar bantta yatay uzun süre geçirebiliriz.

TKFEN tarihi zirvesinde emeklilik fornları 100m + lot almış tarihi dibinde de satmıştı. Yanlışlık olmuş diyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Doları düşerenlere, dolar üzerinden manipülasyon yapanlara soruşturma açılması gerekir
    Arkadaş bir yazdıklarına bak, birde talep ettiklerine...
    Allah aşkına 3 düşün 1 yaz...
    Geçen seferde burada uyardılar...

Sayfa 333/1004 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •