Dün eşleşmede 12,300 dan bayaa mal kaptırdılar sanırım , bakalım spekt ne halt edecek, iyi temettü vermesi kesin kağıdı neden % 10 aşşağı çekersin , tahta yapıcılar acemi sanırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün eşleşmede 12,300 dan bayaa mal kaptırdılar sanırım , bakalım spekt ne halt edecek, iyi temettü vermesi kesin kağıdı neden % 10 aşşağı çekersin , tahta yapıcılar acemi sanırım
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketimizin 2017 yılı faaliyetleri sonucunda elde edilen kardan yasal yedek akçeler ayrıldıktan sonra kalan net dağıtılabilir dönem karının %100' ünün (tamamının) ortaklarımıza dağıtılmasına, bu çerçevede %132,838 oranında pay başına Brüt 1,32838 TL nakit temettü olarak 31.05.2018 tarihinde ödenmesine ilişkin teklifimizin Genel Kurul onayına sunulmasına; Oy birliği ile karar verilmiştir.
7-8 lira soydular milleti hisse başına. 1 lira temettü verse ne vermese ne. İyi soygun yaptılar halk arzda ********ler.
tüm dünya borsaları aşırı volatil ,özellikle son 3 -4 gündür
malum ortadoğu ,büyük güçler birbirlerine kolpa yapı duruyorlar
allahtan hisse yerlide ,yabancı olsa daha da fazla çökerdi borsa ,yavaş yavaş temkinli stabil hal almağa başladı sanki endex
eğer bu Trump yavşağı yeni birşeyler yumurtlamazsa ufak ufak toparlanır gibi geliyor bana ,bilançolar dönemi geliyor
bu ortamda doğal olarak herke temkinli , herşey yolundayken düşşe tlman niyet net bozuk diyeceğim de ,ortama bakıp sineye çekiyoruz
Ben yine de umutluyum ,ortalık durulursa temettü tarihine kadar birşeyler olabilir ,iyi bir bilançoda bunu destekler
selamlar. bilanço açıklanma son tarihi nedir?
ayrıca hisseyi en son 31 mayıs tarihine kadar elinde bulunduranlar mı temettüden yararlanır?
1. Çeyrek bilançosunda bir sürpriz olacağını tahmin ediyorum
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gibi başkan olumlumu negatifmi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri