Sayfa 334/548 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. En çok gözden kaçan eğer dgzt ye bağlı olan gazete ve yayınların telif hakkı satılıp şirketin arsa vs yatırımları yani dgzt şirketi doholde kalırsa şirkete yüklü para girişi olacagından dohole benzer hareketin dgzt de olma olasılığıdır ki bu tümden şirketin satılmasından 10 kat daha iyi olabilir.aksi takdirde tümden satılırsada çağrı hakkı doğacagı için yine artıdır yarın ola hayrola

2. Dgzte nin yüzde 92,55 oranı holdinge ait ve bence satış bu oranın tamamı üzerinden yapılacak. Tahminim 500 milyon tl civarı bir tutar olur, inş çok daha yüksek bir rakam çıkarda bayram yerine döner burası. Nasip... Bakalım seans açılmadan haber gelecek mi? İnş beklediğimize değer.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3. Her 2 durum da bana uyar....postayı 50 milyona da satsa....dgzte yi 200 milyona da satsa fitim....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

4. Dolar yani...bole yeşil olanından...

5.  Alıntı Originally Posted by tirendaz Yazıyı Oku
    En çok gözden kaçan eğer dgzt ye bağlı olan gazete ve yayınların telif hakkı satılıp şirketin arsa vs yatırımları yani dgzt şirketi doholde kalırsa şirkete yüklü para girişi olacagından dohole benzer hareketin dgzt de olma olasılığıdır ki bu tümden şirketin satılmasından 10 kat daha iyi olabilir.aksi takdirde tümden satılırsada çağrı hakkı doğacagı için yine artıdır yarın ola hayrola
    Günaydın. Her iki durumda super olur tabi de imzalar atılmış bugün veda ziyareti yapılacakmış diye haber var daha açıklanan bir durum yok. Tam bir sinir harbi yaşattılar. Ben tümden satılacağını düşünüyorum. Gayrimenkuller medya ile ilgili sonuçta onlar olmadan düzen devam etmez. O zaman Aydın Doğan versin isim haklarını dogan diye bir gazete ve tv çıkarsın medya personelini alsin yeni sirkete aldığı paranın 10 da 1 ine yine aynı tiraja ve ratinge ulaşır. Diğer tüm şirketler içinde aynı şekilde sadece isim hakkı verilecekse Dogan Holdinge 5 kuruş girmez o zaman.

6.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Günaydın. Her iki durumda super olur tabi de imzalar atılmış bugün veda ziyareti yapılacakmış diye haber var daha açıklanan bir durum yok. Tam bir sinir harbi yaşattılar. Ben tümden satılacağını düşünüyorum. Gayrimenkuller medya ile ilgili sonuçta onlar olmadan düzen devam etmez. O zaman Aydın Doğan versin isim haklarını dogan diye bir gazete ve tv çıkarsın medya personelini alsin yeni sirkete aldığı paranın 10 da 1 ine yine aynı tiraja ve ratinge ulaşır. Diğer tüm şirketler içinde aynı şekilde sadece isim hakkı verilecekse Dogan Holdinge 5 kuruş girmez o zaman.
    %100 katılıyorum...belki de oyle yapar...isim hakkini demirorene satar....geri kalani katara satar...onlar yeni tv kurar😆

7. Herkes defter degerine ve ya piyasa drgerine gore satis bekliyo....bence cok onemli degil bu degerler....
    Simdi siz konya cimentoyu kokten almak isterseniz...240 bin pay degerinden alabilir misiniz...350 binden yine alamazsiniz...600 binden belki....3000 donum konya merkezde arazisi var ama degerine yansimamis...degerlemeler hikaye....dgzte icin serefiye 60 m bilancoda...tirt
    ....en az 200 m olmali....saygilar

8. tv ler bangir bangir bagiriyor demiroren kle aydin dogan satisi gerceklesti diye hala kap ta bisey yok...detaylari merak ediyoz...defter degerimiz hala 0.89

Sayfa 334/548 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •