Sayfa 335/792 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon
Arama sonucu : 6334 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: LRSHO - Loras Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    Ayıboğa omuz baş onyz diyip insanları sen mi sattırmıştın 2,7 den
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

2.  Alıntı Originally Posted by moj49 Yazıyı Oku
    1-2 gün Kredili işlem yapanların kağıtlarını buralardan toplayıp sonra yoluna devam edecek ! Kimseyi yönlendirmek istemem ama bence hisse gideceğini çoktan belli etti ama dün Tramp bey sonra SPK firenledi ! Ama azgın bir boğayı ne kadar dizginleyebilirsinizki !! Galip beye ne kadar isyan edilse de onun sayesinde yıllardır sürünen birçok hisse eder fiyatlarına geldi , dilerim İttfh de ederini onun sayesinde bulur... Herkese bol şanslar. Y.t.degildir. Sadece kendi yorumumdur arkadaşlar.Saygılar...
    Sıkıntı koç galibin ve ekibinin götürdüğü kağıtları ky. nin eline çakması ve onları uzun vadeli yatırımcı yapması bunun gibi kul hakkına giren sermayesini gurbetcilerden toplayan şirketlere.

3.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Grafik akşam paşlaşırım. Bugün 2.89 çok kötü bizi nerelere götürüyor göreceğiz üzücü
    Birileri üzülürken birileri sevinecek.2.83 den kaptırınca iki gün önce ben üzüldüm.spek sevindi.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    AYLIK FİBONACCİ DÜZELME SEVİYELERİ, 1-) 3.05 2-) 4.09 3-) 4.93 4-) 5.77 5-) 6.93 ÇANAK: 8.49

KISA VADELİ BİLGİLER PAYLAŞMAMA KARARI ALDIM, UZUN VADELİ BİLGİLER PAYLAŞIMLAR

Saygılar

asla yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Ayıboğa omuz baş onyz diyip insanları sen mi sattırmıştın 2,7 den
    Bana sattırdı.Kendi görşne kendi grafiğine kendi inanmamış ki burada.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by c.capana Yazıyı Oku
    Bana sattırdı.Kendi görşne kendi grafiğine kendi inanmamış ki burada.
    Hala akıllanmamış yazık.. ah alıp vebal peşinde koşuyorlar, bilmiyorsan sus milleti yanıltma değilmi
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

7.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Hala akıllanmamış yazık.. ah alıp vebal peşinde koşuyorlar, bilmiyorsan sus milleti yanıltma değilmi
    Aynen dostum.Baktım tamam omuzlar omuz ama baş baş değil ama duramadık sattık.Kendi grafiginide yazının izerinden kaldırmış.Demekki kendisinede inandırıcı gelmemiş.

8. İki gün önce piyasa kötü diye 2.83 verdim.lakin kimseden etkilendim diyemem.karar herkesi n kendi karardır.yazılan ve çizilenler doğru çıkacak diye bir kaide yok.hepsi ytd dir.

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 335/792 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •