İzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi
İzmir’de hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan, bahçeli, akşener ve kılıçdaroğlu’nu arayarak bilgi verdi-habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*trump: Abd, fed'e rağmen büyük iş çıkarıyor
*çavuşoğlu: Harekatımız uluslararası hukuk, bm şartı’nın 51. Maddesi ve birleşmiş milletler güvenlik konseyi’nin terörle mücadeleye ilişkin kararları gereğince icra edilmektedir
BM güvenlik konseyi üyeleri bilgilendirme icin bakanlığa çağırıldı / NTV
Diyanet işleri başkanlığı : Sabah namazında tüm camilerde Fetih süresi okunacak
AB/JUNCKER: TÜRKİYE'Yİ SURİYE'DEKİ OPERASYONU DURDURMAYA ÇAĞIRIYORUM
havlamaya başlamışlar
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
AB/JUNCKER: TÜRKİYE SURİYE'DE GÜVENLİ BÖLGE PLANLARI YAPIYORSA AB'NİN BUNU ÖDEME YAPMASINI BEKLEMESİN
bu zamana kadar neredeydiniz?
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri