Kendisi okuyor zaten aşağıda
Detay verir şimdi
Yine gitti bizim bunagın beyni, lityum Bolivya'da değil Şilide Şilide!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
İkame malzeme.
Bak Al yazmış,ucuz iş peşinde olmayın niye Ag olmasın?
Çavuşoğlu: Dün tanıtımını yaptığımız yerli ve mili otomobil tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Avrupa bunu konuşuyor. Birçok otomobil firması bu anlamda hedeflerini öne çekmeye başladı ki 'Türkiye'den önce piyasaya girebilir miyim?' diye
Vay arkadaş! Sanki gizlice uzay mekiği geliştirip Mars'ta koloni kurduk.Tüm dünya ayağa kalkmışmış.
Kuyruklu yıldızın birinden 1000 yıl yetecek lityum madeni getireceğiz falan da deseydi sn bakanımız.
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Ya ha Bolivya ha Şili
Git Şili ye kur o zaman
Of be
Yahu belki ilk etapta ham cevher olarak lityumun ithalatına izin verilebilir. Ama pilin kendisi mutlaka burada üretilmelidir diyorum.
En kısa zamanda da 20 yıllık lityum stoğu stratejik olarak bir şekilde güvence altına alınmalıdır.
Hatta bu lityum pil en son teknoloji olmak zorunda değil 500 yerine 150km'lik menzil sunsun ama yerli olsun.
Bu otomobili yerli olarak 150.000TL'nin altında bir fiyata üreterek pazara yaymanın tek yolu bence bu.
Arabanın maliyetinin neredeyse yarısı pil, bunu unutmamak lazım.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bakın ben hiç değinilmeyen bir konuyu hatırlatayım. Özdemir SABANCI süyikasta uğramıştır. Bu işlerin altından taşı kaldırdığınızda yüzlerce engel çıkar. Bu sadece ülkemize mahsus değildir. Daha öncede yazdım birleşik kaplar teorisi. Keza bu ülkede ben fırın açacağım de ,bak bakalım başına neler geliyor.
Yer İmleri