Sayfa 336/774 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Omaha Yazıyı Oku
    ..... Ne zaman kurulduğunun hiç 1 önemi yok bölgeyi ve yaşananları çok iyi bilirim...
    Yalan- yanlış bilgi veren sonra da bu ortaya çıkınca özür dilemek yerine hala yüzsüzce üste çıkmaya çalışan birinin söylediklerinin - düşündüğünü sandıklarının benim için hiçbir önemi yoktur.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ORMAN BAKANI çıkıyor; Ağaçlandırma ile Tek proje yok..KONU; REFERANDUM
    AİLE BAKANI çıkıyor ; Çoçuklar ile ilgili Tek proje yok... KONU; REFERANDUM
    EKONOMİ BAKANI çıkıyor; Dolar 4'e dayanmış tek proje yok... KONU; REFERANDUM
    TURİZİM BAKANI çıkmış; Turist Gelmesi için Hiçbir Proje yok... KONU; REFERANDUM....
    BAŞKANLIK gelmezse ÜLKEDE HİZMET verilmez sanırım baksana herkes işi gücü bırakmış...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Benim türbanlı bacım deri eldivenli, yarı çıplak, ellerinde bira şişeleri bulunan #hayır cıları tokatlıyor!

https://www.facebook.com/karikateist...5541024876376/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Yalan- yanlış bilgi veren sonra da bu ortaya çıkınca özür dilemek yerine hala yüzsüzce üste çıkmaya çalışan birinin söylediklerinin - düşündüğünü sandıklarının benim için hiçbir önemi yoktur.

Tipik 1 muhalif örneği daha bilgi birikim sıfır düşünce sıfır yaratıcılık sıfır ama üste çıkma kabiliyeti 10 üzerinden 10

5. Şu işsizlik ortamında trol olarak çalışan arkadaşlar sizi de anlıyorum.
    Siz de ekmeğinizin peşindesiniz.
    Allah hepimizin yardımcısı olsun...

6. [QUOTE=Omaha;217034]Tipik 1 muhalif örneği daha bilgi birikim sıfır düşünce sıfır yaratıcılık sıfır ama üste çıkma kabiliyeti 10 üzerinden 10 [/QUOTE

BİZ MUHALİF DEGİLİZ

SİZ ATATÜRKÇÜ BİR ÜLKEDE VAKTİ ZAMANI SINIRLI PARA GÜÇ KİMDEYSE ONA BİAT EDEN KESİMSİNİZ.

İNSANOĞLU FANİ BİLİYOSUNUZ DİMİ VAKTİ ZAMANI GELİNCE GARİBANDA SARAYDAKİ PADİŞAHTA GÖMÜLÜR..

MERAK EDİYOM BUNDAN SONRAKİ HANGİ GEMİDE TAYFALIK BEKLİYOR SİZİ..

7. BİZ BU PAÇAVRAYI KUZAY IRAK KAMPLARINDA YAKARDIK !!

FARK BURDA ZATEN BİRİSİ YAKAR BİRİSİ GÖNDERE ÇEKER !!! SAYGI DURUŞUNA GEÇER..

UMARIM FARKIMIZI ANLAMIŞSINIZDIR ....

MALUM SİZİNKİSİ EKMEK PARASI NORMAL SATILANIN NE OLDUĞU ÖNEMLİ DEGİL

BİZDEKİDE VATAN SEVDASI !!

8. Hükümete yakın isimlerden, televizyon yorumcusu Ömer Turan, FETÖ davası tahliyeleriyle ilgili Twitter adresi üzerinden bir dizi paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tehlikede olduğunu iddia eden Turan, "Sayın Cumhurbaşkanım, bu geceden itibaren Referandum nöbetlerini en azından parti ve belediyelerde ilan edin. Efendim tehlike çok büyük." ifadelerini kullandı ve şunları ekledi:

'DERİN NATO TASFİYE KARARI ALDI'
    "Sayın Cumhurbaşkanımız bu aşamada çok iyi korunmalı, mümkünse 16 Nisana kadar Ankara dışı faaliyetleri ertelenmeli, uçaktan uzak durmalı. Erdoğan'a yönelik suikast tehtidi hiç bu kadar yüksek olmamıştı.Derin Nato kendisine meydan okuyan Erdoğan'ı fiziken tasfiye etme kararı aldı.

"Erdoğan'ı hedefleyen şok bir suikast için her türlü olasılık mümkün. Zehir, bomba, uçak, füze her şey ama her şey kullanılabilir. Bürokrasi bir kenara, Erdoğan'ın yanıbaşında, Beştepede bile hala uyuyan derin Nato, Fetö hücreleri var. Odaya böceği koyan kişi hala orada."

....
    Devletin işleyişi Sistemsiz ve de acele kararlarla bir kişi üzerine kurulursa Devleti felç edecek veya devleti;Gizlice Herhangi bir başkan yardımcısını elde ederek(Devletin en üst görevlerine yıllarca hazırlık yapan FETÖ terör üyeleri olduğu için lafı uzatmadan bitireyim..,
    Evetin en tehlikeli sonuçlarından birisi budur;) ya sağlık sorunuyla ya bu tür bir kumpasla Türk Milletine canı gönülden hizmet edecek kişiyi ortadan kaldırıp/ tasfiye edip yerine Muaviye/ Firavun gibi Saltanatçılara bırakabilirler...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 336/774 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •