Sayfa 336/999 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam dikkatini cekerim iciyorum demedim. P.tesiye hazirlandim diyorum

Atilla yesilada yine konusmus bugun. P.tesiden itibaren yukselis diyorlar. Zarardan cikarsam diye iftar hazirladim kendime...
    ;)

Tuzlu fistikla birayi hic birseye degismem hocam ama benim tersten cikisimada anca chivas yakisir ))) kendinizi nasil hissediyorsaniz o derece gencsinizdir sayin ertugrul hocam...
    Atilla Yeşilada nerede konuştu? eski videosuna denk gelmiş olmayasınız?

Dolara gelince, dolar zaten şu an oldukça değerli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ahmet306 Yazıyı Oku
    mac kullanmıyorsanız(ki tahminim kullamıyorsunuz) 1-2bin dolar bozdurup bir tane macbook alın, kesinlike daha güvenli.
    Gicigim o markaya.. almam.
    Guvenli olabilir ama matriks gold da calismiyor onda, windows kurmam lazim o da bi suru ilave is.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. https://www.youtube.com/watch?v=hgNzeymxnLM

siz burada %1 fazla faiz almaya calışın adamlar lokma işinden koyduğu sermayeyi 1 yılda çıkarıyormuş.

İzmir de olsa tutmaz her gun biri lokma döktüruyor burda.

5. Biber patlıcan 5 tl idi markette bugün gördüm şok oldum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin ) hemen fiyatlari asagi cekmis..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Katmadeğersiz bütün ürünleri ve işleri (EKMEK, GIDA, TOPLU ULAŞIM) zorunlu olarak devlet ağırlıklı yapmak zorundalar. Yoksa enflasyonu aşağı çekemezler.

Peki sosyal bunalım ve patlama olur mu? Olur.

Çünkü bu kadar kalifiye olmayan kahvelerde boş boş pişpirik okey oynayıp volta atan insan oturup FORTNITE oyunu yazacak kapasiteye gelemez ki? Bu tür insanlar ya şehirde kalıp uygunsuz işlere bulaşacaklar, veya köylerine dönüp tarım hayvancılık yapacaklar.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin ) hemen fiyatlari asagi cekmis..
    Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    tüketici açısından belli bir süre iyi olabilir ancak uzun vadede ciddi sorunlar doğurabilir marketlerin küçülmesine yol açar bu da işsizliği besler en sağlıklı çözüm tarım ve hayvancılığın köylerde desteklenmesi ve üretim artışının sağlanması bu tarz adımlar serbest piyasa ekonomisi ile ilgili şüpheleri de arttırır zaten girişimci sorunu olan bir ülkeyiz her soruna böyle çözüm bulamayız içme suyu fiyatları içinde çözüm bulsun devlet denir bu seferde tanzim damacana suları mı satılacak

Sayfa 336/999 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •