https://www.youtube.com/watch?v=hgNzeymxnLM
siz burada %1 fazla faiz almaya calışın adamlar lokma işinden koyduğu sermayeyi 1 yılda çıkarıyormuş.
İzmir de olsa tutmaz her gun biri lokma döktüruyor burda.
Biber patlıcan 5 tl idi markette bugün gördüm şok oldum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tanzim satisi geliyor, cakkal esnaf (Tengricim duymasin) hemen fiyatlari asagi cekmis..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Katmadeğersiz bütün ürünleri ve işleri (EKMEK, GIDA, TOPLU ULAŞIM) zorunlu olarak devlet ağırlıklı yapmak zorundalar. Yoksa enflasyonu aşağı çekemezler.
Peki sosyal bunalım ve patlama olur mu? Olur.
Çünkü bu kadar kalifiye olmayan kahvelerde boş boş pişpirik okey oynayıp volta atan insan oturup FORTNITE oyunu yazacak kapasiteye gelemez ki? Bu tür insanlar ya şehirde kalıp uygunsuz işlere bulaşacaklar, veya köylerine dönüp tarım hayvancılık yapacaklar.
tüketici açısından belli bir süre iyi olabilir ancak uzun vadede ciddi sorunlar doğurabilir marketlerin küçülmesine yol açar bu da işsizliği besler en sağlıklı çözüm tarım ve hayvancılığın köylerde desteklenmesi ve üretim artışının sağlanması bu tarz adımlar serbest piyasa ekonomisi ile ilgili şüpheleri de arttırır zaten girişimci sorunu olan bir ülkeyiz her soruna böyle çözüm bulamayız içme suyu fiyatları içinde çözüm bulsun devlet denir bu seferde tanzim damacana suları mı satılacak![]()
Yer İmleri