Originally Posted by ayhan53 bi tek ben faiz artışı bekliyormuşum oysa dövizci olan benim tanıyamamışım merkezi Artiriyor baskanda sacma sapan islerle ugrasiyor merkez. Glp 14.50 oldu
Dolarcilar dombra marsi akp bayraklari sallıyor heryerde Reise can feda diyor dolarcilar
Originally Posted by Calibra el sebep? attı kapaması için ben pek neden göremiyorum da. akşam görüşürüz..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Biraz salarlar borsayı sonra eregl tcell bim üzerinden yeniden toplarlar 3 aşşa 5 yukarı patas larlar.. Bir faiz artışından daha böylece sıyrılmış olurlar..
Originally Posted by akcay niye %70 dolarda duruyorum şimdi anladınız mı? Oyun akp ye degil mi ilk secimde
Originally Posted by Karax Artiriyor baskanda sacma sapan islerle ugrasiyor merkez. Glp 14.50 oldu orda arttırrsın sıkıntı yok halk onunla ilgilenmez
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 koçum benim senin buraya gelip oona buna sataşman iyi kazandırdı bana senin kafandakiler paraya para dedirtmiyor önümüzdeki ayki perşembede gel Koç falan düzgün konuş. Neyse ki iyi koydum bugün ekrani kapadim. Keyfimi sen bile bozamazsin aslanim benim Dun gece ne yazdiysak O!
şöyle 1,225 puanımı da alıp kenara çekilirim... kalın sağlıcakla...
Forum Rules
Yer İmleri