Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bak durumumuzda aynen bu şekilde olucak. Önce şok olucaz. Ama hiç birşey yokmuş gibi ayağa kalkıcaz

https://www.youtube.com/watch?v=Pau6dJaTBG0

Ayosofya hocam gönder zamları hazırız
    O zamlar gelirse çift maaşlı aileler yarı aç tok yatar. Diğerleri cami önünde dilenir. Aylık geliri 10 bin TL geliri olanlar fakir aşağısı dilenci olur.

2.  Alıntı Originally Posted by Czgencturk Yazıyı Oku
    İnşallah ara yükselen trend kırılmaz da yükselişler başlar artık.
    Önce bin 500, bin 600 çığırtkanları çıkacak. O zaman yükseliş başlar. bugün uc verdiler yarın kırmızıyı gören akıma katılır. takipteyim.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O zamlar gelirse çift maaşlı aileler yarı aç tok yatar. Diğerleri cami önünde dilenir. Aylık geliri 10 bin TL geliri olanlar fakir aşağısı dilenci olur.
    Abicim yapacak birşey yok. Fakirin halinden anlamak için bizimde fakirleşmemiz gerekiyor. Hala tüketime devam ediyoruz. Almadan duramıyorum. Lükslerimizden vazgeçmiyoruz. saat 9 gibi arkadaşla yürüyüş yaptık. Aşağı mahallede araç park edeicek yer yok. Tahminen her evin iki arabası var.

tüketmekten vazgeç fiyatlar aşağı insin.

4. Ben long kalınca vob taban vs oluyor
    Boğalar dikkat edin;;)

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Abicim yapacak birşey yok. Fakirin halinden anlamak için bizimde fakirleşmemiz gerekiyor. Hala tüketime devam ediyoruz. Almadan duramıyorum. Lükslerimizden vazgeçmiyoruz. saat 9 gibi arkadaşla yürüyüş yaptık. Aşağı mahallede araç park edeicek yer yok. Tahminen her evin iki arabası var.

tüketmekten vazgeç fiyatlar aşağı insin.
    Bankaların sahibi olduğu yada olacağı araba onlar. Benim eski patron normalde iflas etti. En az 5-6 arabası var. Hiç geri adım atmadan alabildiği kadar kredi alıp yemek. Ha 10 milyona batmış ha 20 milyona batmış. 2500 TL emekli maaşı ile ödenemez bu. Bence halkın en az 1/5 i kredi kartı ve kredi borcunu yüzdürüyor.

6. Yurt dışı toparlarken biz eşlik edemedik.
    Artık uçurumun kenarına geldik

https://twitter.com/yemekci53/status...jFcdK8_tQ&s=19
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Bugün için kişisel bakış
    2217 - 2251 arası seyret
    bu rakamlardan hangi tarafa giderse
    sende katıl
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Adaletinden şüphe olmayan ve vergileri hakkaniyetle, kamu için harcayan devletin yapması gereken: MİRASTAN KALAN EVLERİN BELLİ ADEDİNİ ALMAKTIR.

misal 10 ev miras kaldı.2 tanesine el koy...ve bunu vatandaşlarına adilce dağıt.

Ama yolsuzluk iddiası varsa, vatandaş vergi vermemek için bile 10 dalavere çevirir.Ben vereyim,damla damla toplansın...sonra birileri harcasın, algısı vergi toplayamamanın önündeki en büyük algıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Ben long kalınca vob taban vs oluyor
    Boğalar dikkat edin;;)
    Bende shortum bence birşey olmaz çift taraflı sigortalılar desene

Sayfa 337/1001 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz