Sayfa 338/976 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm farklı... Patron 1,16-1,18 ortalama ile maliyetlenerek 3 M mal aldı ve henüz satmadı. Son yükselişte 1,30 civarında yüksek miktar alım yapanlar bu hafta hep satış yaptılar. Satışları karşılayacak kimse olmadığı için durum ortada. Ben diğerlerinin aksine 1,15 altı beklemiyorum gelirsede 1,15 ve altında alıcıyım.

pastaları yapıştırıyorum ama demekki birtek anlayan sensin prenses

patron ve ekürileri yukardan sattı ama çoğunu yerine koydu arkadaşlar

2. iş bilenin kılıç kuş*****n derler

3. gerçi pasta yanıltır vırman filan olur 50 takla attırır patron takaslarıda takip edecek borsacı

4.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm farklı... Patron 1,16-1,18 ortalama ile maliyetlenerek 3 M mal aldı ve henüz satmadı. Son yükselişte 1,30 civarında yüksek miktar alım yapanlar bu hafta hep satış yaptılar. Satışları karşılayacak kimse olmadığı için durum ortada. Ben diğerlerinin aksine 1,15 altı beklemiyorum gelirsede 1,15 ve altında alıcıyım. İyimserim ben...
    Bu sirkette ( ESKIDEN ) donen tezgahı çok güvendiğim 2 inci ağızdan duyan biri olarak yazıyorum o işler malesef öyle olmuyor. Ben 1.15 altını gorecegini düşünüyorum 1.10 a kadar sarkabilir. Sarkacak demiyorum sarkabilir diyorum. Tek tek hesapları görmüyorsunuz sadece aracı kurumları görüyorsunuz unutmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    pastaları yapıştırıyorum ama demekki birtek anlayan sensin prenses

patron ve ekürileri yukardan sattı ama çoğunu yerine koydu arkadaşlar
    Dayı yanlış anlama ama işte pasta atmayla olmuyor sadece aracı kurumları görüyorsunuz tek tek hesapları görmüyoruz. Bir virmanlik işler var yapmayın lütfen.

6. Ayrıca benim aldığımdan beri her günün ekran fotosu var. Ve hergun kendimce çıkarımlarda bulunuyorum.

7. günlük takaslar ne için var komutan görmeyi bilen görür

8. ah komutan ahhhh şu borsayı öğrendiğiniz zaman gelip buraya yazdıklarınızı okusanız şok olursunuz inanamazsınız

Sayfa 338/976 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •