Sayfa 339/651 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 5203 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Saza Yazıyı Oku
    Birşeyler döndüğü kesin.. Şayet bmeksi tamamen faaliyet dışı bırakacaklarsa, bu haberle 60/70 hatta 1 tl ti gösterip. Ellerindeki hisseleri çıkartırlardı..hisse bu kadar kasılmış , yukarı gitmeye meyilli iken bu hareketlerin başka bir anlamı var bence..iş teki bizimdeki hisseleri ne yapacaklar..
    Şirket tamamen kot dışı kalırsa sendeki bendeki hisseyi ne yapacaklar diye bişey yok yani adam iflas ettikten sonra hissemiz n'olacak desekte çözüm yok battı balık yan going

2. ben tedarikçilerle sözlü olarak anlaştıklarına inanıyorum. Ancak bunu evrağa dökme , resmiyet kazandırma oldukça meşakkatli ve çok iyi yönetilmesi gerekli ..Tedarikçiler kendisini sağlama almadan ve daha fazla risk e girmeme garantisini almadan bu işe bulaşmazlar.. Profeyonel bir yapı oluşturup büyük alacaklılar yönetime girerse iş değişir..Akgiray itibarını kurtarmak adına bu işe niyetli taliplilere kolaylık göstermeli bence..

Şunu açıkça ifade edelim. % 10 /20 zararda olsam .. bir dakika durmam çıkarım . Bu stresi çekmem.Biz mecburiyetten burdayız..benim gibi 5/6 arkadaş var sanırım.. Artık bünye kabullendi, kafaya takmıyoruz, bu kadar bekleyip , bu zararlarla vermektense , batmasına da alıştırdık kendimizi.. O yüzden Bimeks te işlem yapan yada yapmayı düşünen arkadaşlar bizim yorumlarla hareket edip , sonra başımıza bir hal geldiği zaman , bize sövmesinler..

3. Haklısınız sayın saza Said biz zaten iflas olayını kabullendik çıkarsa bizim için sürpriz olacak ama bu Bimeks birde doas borsa hayatımın enbüyük acı tecrübeleri oldular

4. İmkb başkanlığı yapmış birisi sonradan halka açık şirketini batırmış ky mağdur etmiş ne itibarı kalmış akgirayın tedarikçilerin yeni plana göre anlayacaklarınızda zannetmiyorum millet enayi mi tedarikçilerinde mutlaka hukuk yargı yolu ilke akgirayın rahat bırakmayacaklarını düşünüyorum sözün özü yeni planda akgiray para koymaz ise güven kazanamaz

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by ŞenolY Yazıyı Oku
    peki yorumunuz nedir
    4 aydan buyana yazmıyordum,uzun zamandır hissedeyim,
    Arkadaşlar bu hisseden büyük hisse bulunduranların hisse satıp çıkmaları mümkün değildir,yanılmıyorsam sadece iş yatırımda 30 milyona yakın hisse bulunmaktadır,toplam hisse miktarı zaten 130 milyon lot civarındadır, ve bu şu demek büyük miktar hisse sahipleri, hisseleri elden çıkaramaz elinde yüksek miktar bulunduranlar,hisseyi balon haberlerle 0.45 üzerine de atamazlar,hisseye gerçek olmayan haberler ile gerçek alıcıda çekemezler...Spekilatörler surekli pazarda işlem görmeyen ,istikbali olmayan hisselere de yüklü miktar para yatırıp,paralarınıda çar-çur etmezler....0.40 kadar yapılan hareketler yaklaşık aynı lotlar üzerinden ve aynı kişiler tarafından yapılan işlemlerdir.
    Ne olur peki,,,,
    1-kuvvetli ihtimal şirket iyileştirme proğramını kabul ettirip varlığını sürdürebilir...bu gerçekleşse bile orta vade de hissenin 0.70 rakamının üzerine çıkmasını olanaklı kılmaz.Peki biz yapılan iyileştirmenin gerçekleşme ihtimalinin olduğunu nasıl anlayacağız?Eğer iyileştirme gerçekleşebilir bir düzeyde ise bunu en iyi kim bilebilir?tabiki şirketin yöneticileri ve şirketle anlaşacak olan alacaklılar...Peki o zaman ne olması gerekir,hisselerin abartılı olmadan yükselişe geçmesi gerekir...Çünkü iyilrştirme programı gerçekleşebilecek durumdaysa ,şirket yöneticileri bu fiyatlardan örtülü şekilde hisse almaya başlamaları gerekir,veya şirket sahibinin yakınları hisse almalara başlaması gerekir ve en önemliside şirketteki alacaklılar madem anlaşacaklar,şirketin hisselerini bireysel olarak almaya başlaması gerekir.
    Yani yarından itibaren şirket hisseleri aşırı yükseliş olmadan tahtaya alıcılar gelmeye başlarsa vede ,mesela yarın 0.30,,,haftaya pazartesi 0.31 , 2 gün sonrasında .0.33 lü rakamlara çıkarsa ve bu yükseliş trendi devam ederse ,endişe yok işler iyidir,,,hatta biraz daha mallanalım ama ,yarın 29,,,sonra 28....sonra günlerce orada beklemeye başlıyorsa ,,,,,ben satarım......ytd......

6. web sayfası var mı bu şirketin

7.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu hisseden büyük hisse bulunduranların hisse satıp çıkmaları mümkün değildir,yanılmıyorsam sadece iş yatırımda 30 milyona yakın hisse bulunmaktadır,toplam hisse miktarı zaten 130 milyon lot civarındadır, ve bu şu demek büyük miktar hisse sahipleri, hisseleri elden çıkaramaz elinde yüksek miktar bulunduranlar,hisseyi balon haberlerle 0.45 üzerine de atamazlar,hisseye gerçek olmayan haberler ile gerçek alıcıda çekemezler...Spekilatörler surekli pazarda işlem görmeyen ,istikbali olmayan hisselere de yüklü miktar para yatırıp,paralarınıda çar-çur etmezler....0.40 kadar yapılan hareketler yaklaşık aynı lotlar üzerinden ve aynı kişiler tarafından yapılan işlemlerdir.
    Ne olur peki,,,,
    1-kuvvetli ihtimal şirket iyileştirme proğramını kabul ettirip varlığını sürdürebilir...bu gerçekleşse bile orta vade de hissenin 0.70 rakamının üzerine çıkmasını olanaklı kılmaz.Peki biz yapılan iyileştirmenin gerçekleşme ihtimalinin olduğunu nasıl anlayacağız?Eğer iyileştirme gerçekleşebilir bir düzeyde ise bunu en iyi kim bilebilir?tabiki şirketin yöneticileri ve şirketle anlaşacak olan alacaklılar...Peki o zaman ne olması gerekir,hisselerin abartılı olmadan yükselişe geçmesi gerekir...Çünkü iyilrştirme programı gerçekleşebilecek durumdaysa ,şirket yöneticileri bu fiyatlardan örtülü şekilde hisse almaya başlamaları gerekir,veya şirket sahibinin yakınları hisse almalara başlaması gerekir ve en önemliside şirketteki alacaklılar madem anlaşacaklar,şirketin hisselerini bireysel olarak almaya başlaması gerekir.
    Yani yarından itibaren şirket hisseleri aşırı yükseliş olmadan tahtaya alıcılar gelmeye başlarsa vede ,mesela yarın 0.30,,,haftaya pazartesi 0.31 , 2 gün sonrasında .0.33 lü rakamlara çıkarsa ve bu yükseliş trendi devam ederse ,endişe yok işler iyidir,,,hatta biraz daha mallanalım ama ,yarın 29,,,sonra 28....sonra günlerce orada beklemeye başlıyorsa ,,,,,ben satarım......ytd......
    Spiğe akıl verdin 28 düşürür elimizdeki lotları alır[emoji3]
    Havasını alır......

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar..................28....sonra günlerce orada beklemeye başlıyorsa ,,,,,ben satarım......ytd......
    vakit ayırıp görüş bildirdiğiniz için tşk.

Sayfa 339/651 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •