Sayfa 339/614 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Adamlar sürekli şirketlerin Hisseleri üzerinde oynayıp duruyor. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak güç! Yeni yapılanmalar ve şirketleri Farklı Kişiler arası paylaştırmazlar söz konusu olabilir. Bütün şirketleri birbirinden bağımsız gatklı ünvanlarda farklı kişi ve kurum hakim ortaklıkları ile yeniden yapılandırma işlerine girişmiş olabilirler.

İhlas ın elinde kalan azınlık miktardaki ihlgm hisselerinizde boşaltıp ortaklığa son verecekler mi acaba?

İheva ve ihlas yatın hisselerini de boşaltıp, bu şirketleri de Holding ten bağımsız ve hiç birinin birbiriyle ortak ilişkisi olmayan tamamen apayrı şirketler haline mi getirecekler?

Ayrıca ortaklığa pek bir kar katkısı olmayan ihlas okulları ve İhlas hastahanesinide alanında geniş etkin faliyeti olan diğer eğitim öğretim ve sağlık gruplarına satarlar mi?

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Adamlar sürekli şirketlerin Hisseleri üzerinde oynayıp duruyor. Ne yapmaya çalıştıklarını anlamak güç! Yeni yapılanmalar ve şirketleri Farklı Kişiler arası paylaştırmazlar söz konusu olabilir. Bütün şirketleri birbirinden bağımsız gatklı ünvanlarda farklı kişi ve kurum hakim ortaklıkları ile yeniden yapılandırma işlerine girişmiş olabilirler.

İhlas ın elinde kalan azınlık miktardaki ihlgm hisselerinizde boşaltıp ortaklığa son verecekler mi acaba?

İheva ve ihlas yatın hisselerini de boşaltıp, bu şirketleri de Holding ten bağımsız ve hiç birinin birbiriyle ortak ilişkisi olmayan tamamen apayrı şirketler haline mi getirecekler?

Ayrıca ortaklığa pek bir kar katkısı olmayan ihlas okulları ve İhlas hastahanesinide alanında geniş etkin faliyeti olan diğer eğitim öğretim ve sağlık gruplarına satarlar mi?
    İhlas okulları ve İhlasın sağlık bölümü satılamayacak kadar güzel işler yapan kurumlar diyebilirim.
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

3.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    İhlas okulları ve İhlasın sağlık bölümü satılamayacak kadar güzel işler yapan kurumlar diyebilirim.
    Holding e bşr artı değer kattıklarını görmedik hiç!
    Basın yayın medya grubu gibi onlarda mı çok güzel hizmet hareketi işleri yapıyorlar?

4. Devamı için 2.02 ustunde kalmalı ytd

5. 1.99 ustunde kaldıkça yön yukarı yeni hedefler 2.20 -2.50 y.t.değildir

7. Yönetim İHLAS a bedelliden 1.00 maliyetle hem iheva hemde ihlgm hisseleri aldırdı...

İheva 1.90 -2.10 bandında işlem görüyor ama maliyetin çok üstünde karla ihlasın elindeki iheva hisseleri satmıyorlar,,,
    Ama maliyetin çok altında 0.70 ten zararla İhlas sahipliğindeki ihlgm hisselerini satıyorlar ve açık açık şirket zarara sokuluyor...

Ayrıca İHEVA yada bedelliden 1.00 maliyetle ihlgm hisseleri aldırıldı ve kısa sürede bir kısmı 0.80 altında satıldı. Maliyet altında ihlgm hisselerini sattırarak iheva yada zarar ettiriliyor..

Bu marifetlerle yönetimin ne amaçladığını açıklayabilecek var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yönetim İHLAS a bedelliden 1.00 maliyetle hem iheva hemde ihlgm hisseleri aldırdı...

İheva 1.90 -2.10 bandında işlem görüyor ama maliyetin çok üstünde karla ihlasın elindeki iheva hisseleri satmıyorlar,,,
    Ama maliyetin çok altında 0.70 ten zararla İhlas sahipliğindeki ihlgm hisselerini satıyorlar ve açık açık şirket zarara sokuluyor...

Ayrıca İHEVA yada bedelliden 1.00 maliyetle ihlgm hisseleri aldırıldı ve kısa sürede bir kısmı 0.80 altında satıldı. Maliyet altında ihlgm hisselerini sattırarak iheva yada zarar ettiriliyor..

Bu marifetlerle yönetimin ne amaçladığını açıklayabilecek var mı?
    Sayın 1prometheus https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/796092 kap bildiriminde sütşurubu'nun 49.348.872 lotu 1,08 den sattığını bildirmiş de anlamadığım hisse en son 1,08 li fiyatı temmuzun son günlerinde görmüş acaba fiyatı mı yanlış yazdılar. Yoksa bildirimi mi 3 ay sonraya bıraktılar.
    Ki sütşurubunun sattığı bu malı ve +9.162.770 lotu 1.08 den ihlas pazarlamanın aldığı izlenimi var ancak yine fiyat yakın zamanın değil. kap bildirimi https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/796041

Sayfa 339/614 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •