Sayın Thyshine bana öyle geliyorki bu yolculukta ilk istasyonda , olmadı 2.istasyonda inmeye büyük adaylardan birisin. Büyük ihtimalle alırken %10 kârı görüp satmanın hesabını yapıyordun ama sen aldığın günden beri düştü ve sana satış fırsatı vermedi (Hangimizin başına gelmedi ki). Bu yüzden hisseye olan öfkeni, kızgınlığını anlıyorum, kendince haksızda sayılmazsın. Neler neler uçtu gitti, "ahh şunu alsaydım vahh bunu alsaydım" diye için içini yedi. ( Hayatında bu duyguyu yaşamayan zaten yok, yalnız değilsin ) 5-6 ay evvel iyi bir fiyattan evimi sattım, sonra sağlam bir şirkete yatırım yapmak için şirket bilançolarını detaylı inceledim; karar aşamasına geldiğimde masada finale 3 şirket ulaşmıştı. AKSA, ALARKO ve POLHO.. Kasımdan beri AKSA ve ALARK en az %100 bıraktı POLHO ise şuan sadece %13 primli. Bunu niye anlattım? Böyle şeyler herkesin başına gelir, gelmeli de, hayatta herşey yolunda gitmemeli. İnsanoğlu "Şu Daldaki kuş niye benim değil" diye üzülmeyi, dert etmeyi bıraktığında asıl içsel huzurunu yakalar.. Böyle şeylerin hesabını yaparsanız hayatı, mutluluğu ve huzuru ıskalarsınız... Ben Trader olupta zengin olan adam daha görmedim, sürekli alıp satmakla uzun vadede kaybetme olasılığınızda artar. (bakmayın siz sosyal medyadaki östat geçinenlere, emin olun hiçbiri Trade ederek parayı bulmadı, başarının o egosunu hissedebilmek için sizlere öyle yansıtmak daha cazip geliyordur) Lakin Yatırım yaparak köşeyi dönen adamlar tanıdım.
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23] [emoji23] O tarihe kadar o kadar çok Bedelsiz açıklayıp bölünür mü dersin Sevgili Tunahan [emoji6] Bunun dışında başka mantıklı birşey gelmez aklıma
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thyshine polhodan cacık olmaz diye düşünürken konya cimentoya geçmiş anlaşılandemek bu yüzden temelanalizci abiye ve genel kurula katılanlara laf saydırdı
jeton şimdi düştü
.gk dan beri değişik bu hisse acaba gk da ne konuşuldu bukadar adam arkasına yaslandı yazıp çizmeyi bıraktı gaza getireyim dedi oda olmadı
hayat böyle birileri ömrü boyunca 20-30 bin maaşla kurumsal olur toplantı toplantı koşar birileri ticari zekası ile adamın 10 yılda yemeden içmeden biriktireceği para ile hisse toplar yatırım yapar.tunahan abi büyüksün.
sayın ünsüz düşünür. yorumlarınız da isminiz gibi ünsüz yarum,yani burada hayellerinizi yazıyorsunuz.sizin gibi hayal kurmak için "Bende sizin içtiğinizden istiyorum"
Hayelleri,cek çak ları bi tarafa bırakırsanız,kurumsal yatırımcılardan, kim neden polhoyu alsın.salı günü.0.0017,788 pay başı temettü veriyor.güle güle harca.
Ülkede düşünme , konusu suç olmadığı sürece düşündüğünü söyleme ve yazma özgürlügü var gibi. bu konuyu her türlü düşünüp yaza bilirsiniz.ama polho biraz daha yüksesin ilk kaçacak sizsiniz eminim.bana göre siz piyasa "Gaz verme" derdindesiniz.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Elimde 1500 tane sürekli zararda duruyordu,önümden çıksın görmeyeyim diye ufak kâr ile sattım ama şirketin 0,017 lira temettüsünü unuttum temettüyü alıp çerçeveleteyim diyordum, bitlislilerin parası yine nasip olmadı bak.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ben olaya şöyle bakıyorum;
Baban çok zengin ama paradan koklatmıyor..
Ama illa ki o miras sana kalacak😅
İnan 23 yıldır aktif borsa oynuyorum..
Ne öğrendin de; 0..
Sadece gözümüzün önünde yatırım yaptığımız ama para kazanarak sattığımız hisselerin uçtuğunu, izlemekten başka..
Sabrı Otkarı 18 den kartonu 380den Egeeni 8 tlden satarak öğrendim ben🤣🤣
Ha, memed hisseyi 5 yıl daha buralarda tutar mı; tutabilir..
Ama elbet bir gün O na da para lazım olacak😅
Yer İmleri