Sayfa 339/1002 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Viop XXXVIII

128 milyarı yaktıkları talihsiz dönemde dolar 1 ay 6.85'te milim oynamadan sabit kalmıştı.. sıfır volatilite..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu nasıl bi dikindirik iş başganım, senin için 4 gündür taban yaptırıyoruz halen 4 taban daha anca kurtarır diyon, nasıl bir şeye bulaştın büüüle
    Nasip kısmet bakalım bizi görecek mi. abim bazen böyle oluyor. gündüz çalışıyorum abi. bakmak çok zor. Bazen emir gönderiyorum sabah erkenden veya akşamdan.
    O günde öyle bir kısmet. vardır bir hayır. bekleyelim

Gelirmi 4 taban daha

3.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Nasip kısmet bakalım bizi görecek mi. abim bazen böyle oluyor. gündüz çalışıyorum abi. bakmak çok zor. Bazen emir gönderiyorum sabah erkenden veya akşamdan.

Gelirmi 4 taban daha
    1643 te bosluk var buraya kadar gelmisken zalimin oglu belki orayida kapatir. isini gorur belki

4.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku

Gelirmi 4 taban daha
    Gelmemesi için bi sebep yok,
    Nasipse gelir, bilemeyiz.
    Belli olmaz bu işler, bakarsın 2 tabanda ikramiyesi olur belli mi olur
    Hamdım Piştim Yandım

4 taban daha 800 puan civarı, endeks30 için 1200 seviyesi yapar.. mart dibinin de altı..aradan geçen sürede şirketler büyümüş, dolar artmış. bilemiyorum.. ama hiç bir şey imkansız değildir elbette..kişisel görüşüm 1700-1800 civarında durur (yataya bağlar bir süre) eğer düşüş yarın da devam ederse..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    4 taban daha 800 puan civarı, endeks30 için 1200 seviyesi yapar.. mart dibinin de altı..aradan geçen sürede şirketler büyümüş, dolar artmış. bilemiyorum.. ama hiç bir şey imkansız değildir elbette..kişisel görüşüm 1700-1800 civarında durur eğer düşüş yarın da devam ederse..
    Ne bicim biseymis bu varant nerden ne aldin sattinda oraya duserse para kazaniyorsun?

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne bicim biseymis bu varant nerden ne aldin sattinda oraya duserse para kazaniyorsun?
    benim aldığım bir enstrüman değil, başkası almış. ben onların senaryosunu irdeliyorum olur mu diye? ki neticede olabilir tabi imkansız diyemeyiz..

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 339/1002 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •