Sayfa 34/81 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
Arama sonucu : 647 madde; 265 - 272 arası.

Konu: KRDMB - Kardemir Karabuk Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. B Tipi

3. kimse olmayan hisse ele geçmiş tehlikeli demek

4. Syn karadereli metronun birlikte paslaştığı kurumları daha önce başka hisselerden tecrübe edip paylaşmıştınız, ancak şimdi hatırlayamadım, rica etsem güncel durumu metro takasları açısından açıklayabilir misiniz? Metroya %10 yetti mi yetmedi mi merak etmekteyim. Teşekkürler

Sn yatırımcı kardemir b gibi dolaşımdaki hisse adedi az ve tahtası sıg bir hissede op.yapılacaksa kurumları deşifre etmenin ve bunu forumlarda yazmanın bize yarardan çok zarar getirecegini düşünüyorum..anlayışın için tskler..biz d üstünden mali analizimize ,hedeflerimize,takaslara ,sektörel beklentilere devam ederek, d ile b arasındaki farkın cuma günü 12 kademeye kadar düşmesinin mantıklımı mantıksızmı oldugunun tartışmasını yapalım.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6. ytd

Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    hadi bakalım..karadereli kardeşin 12 farkla full kardemirb de not et bakalım bundan sonra fark ne olacak ))
    akıl,mantık.analiz ve emek diyorum başka birşey demiyorum..))
    sn.taka fazla olumsuz olma )bilerek veya bilmeyerek
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

8. alıcı satıcı paylaşabilecek varmı

Sayfa 34/81 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •