Sayfa 34/324 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 265 - 272 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1.  Alıntı Originally Posted by kelaynak Yazıyı Oku
    ulan girdiğim bir kağıta da galip bulaşmasın.ozgyo aldık.resmen orada maymun etti bizi.eczacıbaşı kağıdı dedik buna girdik.yine buldu.bu adamdan kaçış yok mu ya.aselsana girsem ona da bulaşır bu,inandım artık.
    Galip bulaşması bu rakamları rüyanda görürdün eğer beğenmiyorsan satan çıkarsın arkadaş Galip hareketleri serttir ben çok zarar ettim ancak Galip olmasa mıy mıy patronlar yüzünden hisselerde yaprak kımıldamıyor ECBYO tarihi zirvesini görmüş nerelere gider nerelere düşer bilinmez lakin Borsa risktir zaten bu riski alan zarara da karına da razı olur

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by maruf2001 Yazıyı Oku
    Sayın Maruf paylaşımlarınız için teşekkür ederim rica etsem tavandan alan satanı paylaşabilirmisiniz

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tahtada galip felan yok tera ve a1 gedik açıldı kaldı maliyeti yükseldi tera tavanyaptirdi

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Galip şu an albarakada oynuyor zaten bunu alıp bekledim albarakada olsaydım voleyi vuracaktim

5. kapanıştan sonra bir tahta ve pasta atabilirmisiniz

6. akıl var mantık var galip niye olsun. adam zaten bi ton hisse almış kap a bakmadınız mı. defter değerini katlayıp daha da yukarlara vurmadan gitmez. bugün galibin almasına ihtiyaç yoktu ki. muhtemelen yarın da olmayacak. zaten yükselme son sürat gider bence. yeni yıl ilk günlerinde belki destek verir galip. adamda yüzde 40 mı ne kaat var zaten. YTD

7. Hissede kimse yok galiba

8. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 34/324 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •