Sayfa 34/59 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
Arama sonucu : 471 madde; 265 - 272 arası.

Konu: YAPRK - Yaprak Süt ve Besi

1. Bütün yaprak çalışanlarına kolay gelsin teşekkürler yaprak

2. Ben azla yetinen biriyim.bu yükseliş beni tatmin etti.yatirim tavsiyesi değildir.ama aklımdaki sorular devam ediyor.acaba 2019 basın da SPK C grubundan geri adım mi atacak.?eğer öyle bı durum varsa ,diğer tek fiyat işlem görenler de uçar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Ben azla yetinen biriyim.bu yükseliş beni tatmin etti.yatirim tavsiyesi değildir.ama aklımdaki sorular devam ediyor.acaba 2019 basın da SPK C grubundan geri adım mi atacak.?eğer öyle bı durum varsa ,diğer tek fiyat işlem görenler de uçar.
    Sattiniz mi yani?
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4. Serkan arkadaşım merhaba.sabah açılış ve kapanış, iki seferde hallettim.az bı numunelik kaldı.borsa da fırsat çok.diger fırsatlar beni bekliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Serkan arkadaşım merhaba.sabah açılış ve kapanış, iki seferde hallettim.az bı numunelik kaldı.borsa da fırsat çok.diger fırsatlar beni bekliyor.
    2,21 maliyetli hisselerden sadece 500 lotuna kiyabildim beklentim olan 2 hisse var onlara kayacagim bende
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

6. Gedik ve finans in satışlarına bak ,beni gor

7.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Gedik ve finans in satışlarına bak ,beni gor
    yanlış anlama ama dün satan marbas, bugün satan gedik ve finans içimden g.zekalı dedim. )) malları ucuza kaptırdınız geçmiş olsun.

8. Finansy,,;merhaba;kar cebe yakışır.alan da kazansın.kalan sağlar benimdir.ben 1,85 den destek atarken sen neredeydin merak ettim yıllık faiz % 23.yaprak 2 aylık getiri .1,85-4 yani % 115 bereket versin.

Sayfa 34/59 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •