Sayfa 34/311 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 265 - 272 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Tuvalet kağıdı gibi yorumlar yapan arkadaşları önden alalım...???Bir yorum lütfen!
    Fikrim aynen devam ediyor..yarın yükselir.diğer gün çakarlar..ha ben şunuda söyledim.15 senedir yatıyor 7-8 lira olsada fikrim aynı dedim t. kağıdı bu..ne yani 2 trilyon kar etti diye 15 mi olacak sanıyorsun..sen cidden komiksin yaaa....ve farkına varmana sevindim gerçekten bazen susmak iyidir..sende dene bence

2.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    Fikrim aynen devam ediyor..yarın yükselir.diğer gün çakarlar..ha ben şunuda söyledim.15 senedir yatıyor 7-8 lira olsada fikrim aynı dedim t. kağıdı bu..ne yani 2 trilyon kar etti diye 15 mi olacak sanıyorsun..sen cidden komiksin yaaa....ve farkına varmana sevindim gerçekten bazen susmak iyidir..sende dene bence
    ne dediysem o..haklı çıkmak inanın istemezdim ama malesef durum bu..t.kağıdı diyorum birileri kızıyor..daha doğrusu diğer hisseler 3-4 10 a katlıyabiliyor sessiz sedasız bu t.kağıdı nın hissedarlarıda bir garip bir gün artınca yok 15 demeye başlıyorlar yok arsası var diyor sanki diğer hisseler denizdeymiş gibi..görmemiş bir hisse almış ..............ben çok şükür kurtuldum..darısı kalanlara..(bu kadar ky olan hisseyi bence yükseltmezler.bakın celhaya 8 sayfa forum olmuş buna bakın 40 a dayandı)ytd

3. [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar hayırlı akşamlar...gelen bilanço bu hissede olanlara hayırlı olsun...uzun zamandır açıkladığı en iyi bilanço diyebilirim...İnşaallah sürdürebilir...1 ya da 2 bilanço daha devam ettirebilirse adından çok söz ettirecektir...bilançoda ciroda artış yok...peki bu kar artışı nereden geldi...kar marjından...brüt kar marjı %25 lerden %50 ye yükselmiş...demek ki ciroyu da artırabilirse çok daha yüksek karlar açıklayabilecek...başta HBYKCN olmak üzere, bu topiğin vefalı hissedarlarına ( aşağıda nikleri yazılı ) bu bilanço hayırlı olsun...

5. Akilli olun yarin tavan açar offffffff

6. Güçlü bir tavan gelsin artık.

7. 4,75 eşleşme dur o satan enayilerin malını çizeğim offffffffff bu sene sonuna kadar 2 e katlar her çeyrek bölle kar getirse yıllık kar 8 milyon offfffffffffffffff

8. celha 50 bin lot tavan alıcılı açılmıştı.

Sayfa 34/311 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •