Sayfa 340/347 İlkİlk ... 240290330338339340341342 ... SonSon
Arama sonucu : 2771 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: DGATE - Datagate Bilgisayar

1. E ticarete ek vergi bugün itibatiyle uygulamaya başlıyor az önce Bloomberg Ht de son dakika diye verdi..
    Ciddi vergi ve kargo ücreti getirildi
    Artik yurtdışı sitelerden bilgisayar tablet cep telefonu oyun konsolu vs getirmek sipariş vermek hem vergi hem kargo ücreti anlamında ciddi maliyet bu sebeple yurttaş artık bu tür bilgisayar tablet cep telefonu aksesuar oyun konsolu vs Türkiye den alacak iş hacmi ciddi anlamda artacaktır.
    Dgate ve despec ve tabi indeks bilgisayar...
    Ytd

2. Despec in yüzde 49.1 i dgate in uhdesinde.
    Bir ara Ana Patron Dgate de yabancıya hisse satışı yapmıştı tekrar gündemde olduğu bazı ciddi yerlerde yazılmaya başlandı yakın zamanda.
    İnşallah olur gerçekleşir.
    İndeks bilgisayar patronu zaman zaman bu tür yabancı fon ve yabancı ortaklık satışı yapıyor alışkan olduğu bir konu.
    Patron Fenerbahçede ikinci adam ve eski Tüsiad Başkanı.
    Güçlü çok güçlü biri..
    Satışı bu fiyatlardan yapmaz
    Bu fiyatlardan mümkün değil.
    Hiç prim yapmamış ana pazar hissesi
    3 sene önce 16 lardan almıştım bedelli bedelsiz vermedi ve şu an 36 larda...
    Sudan ucuz...
    Bu fiyatlarda durmaz durutmazlar...
    Despec in yarısı da dgate de...
    Hazine büyük...
    Kesinlikle kendi kişisel görüşümdür
    Satış ve yabancı ortaklık konusu gündemde duyduğum forumlarda bulunan yazılardan alıntı yaptım.
    Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by hacıbaba Yazıyı Oku
    Despec in yüzde 49.1 i dgate in uhdesinde.
    Bir ara Ana Patron Dgate de yabancıya hisse satışı yapmıştı tekrar gündemde olduğu bazı ciddi yerlerde yazılmaya başlandı yakın zamanda.
    İnşallah olur gerçekleşir.
    İndeks bilgisayar patronu zaman zaman bu tür yabancı fon ve yabancı ortaklık satışı yapıyor alışkan olduğu bir konu.
    Patron Fenerbahçede ikinci adam ve eski Tüsiad Başkanı.
    Güçlü çok güçlü biri..
    Satışı bu fiyatlardan yapmaz
    Bu fiyatlardan mümkün değil.
    Hiç prim yapmamış ana pazar hissesi
    3 sene önce 16 lardan almıştım bedelli bedelsiz vermedi ve şu an 36 larda...
    Sudan ucuz...
    Bu fiyatlarda durmaz durutmazlar...
    Despec in yarısı da dgate de...
    Hazine büyük...
    Satış ve yabancı ortaklık konusu gündemde duyduğum forumlarda bulunan yazılardan alıntı yaptım.
    Ytd
    Hacıbaba bu satış hikayesini yazan ciddi yerler nereleri, bilgi ver de bizde okuyalım neler yazılmış ???

4. Sayın safsata daha önce siz sadece yazarken hatirlamiyorsunuz belki siz de bahsetmişsiniz.
    Sizin de yabanci fona hisse satışı öyküsü var diye yazdığınız yazılar var yanlış hatırlamıyorsam...
    Bir bakin isterseniz.
    Bu arada hisse de değilsiniz galiba eskiden hissenin uçması için elinizden geleni yapar yazardınız.
    Şimdi hesap soruyor gibi niye böyle yazdın olumlu der gibisiniz...
    Yrd

5. Hisse ile bağlarınız kopmuş gibi...
    Tek siz yazmışsınız hep uzun yıllar...
    Garip bir durum

6.  Alıntı Originally Posted by hacıbaba Yazıyı Oku
    Hisse ile bağlarınız kopmuş gibi...
    Tek siz yazmışsınız hep uzun yıllar...
    Garip bir durum
    Biliyorum size nerde okuduğunuzu sordum bilgi alabilmek için bu ve despecte fon alışları var onu takip ediyorum , ytd

7. Emeklilik ve yatırım fonları 2 milyon lot mal aldı bir kaç aracı kurum muhtemelen anlaşmalı yaklaşık 900 bin lot mal çektiler son 3 haftada ....
    Tahtada mal kalmadı zaten oyak da olan Patron lotu sabit
    Çok ciddi yay gibi geriliyor inanılmaz rakamları görebilir
    Yabancı fon ortaklık konusu ciddi anlamda konuşuluyor muhtemelen hisse devri yani fona toplu hisse satacak gibi...
    Bu bir duyum tabi...
    Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz....
    Ytd

Sayfa 340/347 İlkİlk ... 240290330338339340341342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •