Sayfa 340/731 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 5842 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. 02.05.2018 - 15:37, Son Güncelleme: 02.05.2018 - 15:48
    Tahkim Kurulu'ndan Beşiktaş'a red
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Burada kimse ağlamıyor. Haksızlığa karşı durmak, boyun eğmemek, ağzındaki ot ile kesime giden koyun gibi olmamak, soygun var diye bağırmak "ağlamak" değildir. Burası kumar masası değil. Kumar masasında kaybedersen kalkarsın. Yaptığın kötüdür. Kötü bir iş yaptığını bilirsin sonuçları da seni rahatsız etmez. Çünkü "kendi düşen ağlamaz". Ama ben yatırımcıyım kumarcı değil. Nokta...

3.  Alıntı Originally Posted by stress Yazıyı Oku
    Burada kimse ağlamıyor. Haksızlığa karşı durmak, boyun eğmemek, ağzındaki ot ile kesime giden koyun gibi olmamak, soygun var diye bağırmak "ağlamak" değildir. Burası kumar masası değil. Kumar masasında kaybedersen kalkarsın. Yaptığın kötüdür. Kötü bir iş yaptığını bilirsin sonuçları da seni rahatsız etmez. Çünkü "kendi düşen ağlamaz". Ama ben yatırımcıyım kumarcı değil. Nokta...
    Hangi haksızlık ? borsanın derinliği olmadığını, spor hisselerinin tamamının batak olduğunu, spekülasyonun kralının yapıldığını bilmiyormusunuz ? hangi soygun.?. kimse bize bu hisseleri zorla aldırmıyor.. çok kazanmak için alıyoruz.. aza tamah etsek gider banka, holding hisselerini alırız öyle değil mi ? nekadar risk okadar yüksek getir.. riske giriyorsak zarar etmesinide göze alacağız..
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Angry

Alıntı Originally Posted by ABDULLAH KAYA Yazıyı Oku
    Hangi haksızlık ? borsanın derinliği olmadığını, spor hisselerinin tamamının batak olduğunu, spekülasyonun kralının yapıldığını bilmiyormusunuz ? hangi soygun.?. kimse bize bu hisseleri zorla aldırmıyor.. çok kazanmak için alıyoruz.. aza tamah etsek gider banka, holding hisselerini alırız öyle değil mi ? nekadar risk okadar yüksek getir.. riske giriyorsak zarar etmesinide göze alacağız..
    ya klişe boş cümlelerden sıkılmadınız. normal bir hareketten bahsetmiyoruz. git başka sayfalara bu yorumu copy paste yap yapıştır. burda söylediğin bu boş ve anlamsız kalıyor. 7 liradan kağıdı 2.7 getirmişler 1 seneede. kimse salak değil yeri gelse zarar kes de yapabilir ama. yerini getirmediler. çünkü kağıt başarı kazandıkça düştü. kaçamadık. şimdide kaçamadığımızı bilip basıyorlar. örgüt işi, planlı hırsızlık var burda. açıkçıların önüne geçmiyorlar. kimse hisseyi almıyor. açıkçıları cezalandırmıyor. kasıtlı herşey. çı ka ma dık.. anlamıyormusunuz. buraya böyle gereksiz yorumlarda yazmayın artık. herkes çok rahatsız.

5. Sizin ağlamalarınız gerekli oluyor.. borsanın gerçekleri de saçmalık oluyor öylemi.. ? Siz ağlamaya devam edin ağladıkca namertlerinde keyfini 2 ye katlayın..
    Çok merak ediyorum bu kadar ağlayarak neyi değiştirebildiniz ya da ne bekliyorsunuz.. birileri size acıyıp hisseyi yukarı taşır diye mi hayal kuruyorsunuz.. sizde haklısınız ağlamaya devam edin..

6.  Alıntı Originally Posted by ABDULLAH KAYA Yazıyı Oku
    Acaba 6.62 den girseydiniz yine boyle mütesahil davranir miydiniz? Ben daha once borsada yatirim yapmadim. Ama devletin bir kurumu oldugu icin yasal duzenlemelere tabi oldugu icin en azindan teorik olarak yatirim sahasi olarak bildigim icin ve en onemlisi kulubume guvendigim ve gelecek gordugum icin yatirim yaptim. Ben bu siteyi de cok sonra kesfettim. Sitede yazilan "ytd" "ky" gibi sembollerin ne ifade ettigini gunler sonra anladim. Sportifmis falan filan bilmiyordum. Ama hisse senedi nedir bilirim. Tabi ki kara da ortagim zarara da... Firsat maliyetini dusunursek su anda maliyetim de bile olsa zarardayim demektir. Bu kagit borsaya kote edildiginde ozsermayesi negatif degil miydi? Transturk holding bu sebebten kotadan cikarilmadi mi? 2 sene oncesinin statsiz gelirsiz bjk degerine gidiyorsa stat mi yikildi ligden mi dustuk. Bu kandirmaca degil mi? Fiili yatirimda bile zarar ettiginizde en kotu aldiklarinizi paraya tahvil eder zararin bir kismini kurtarirsiniz. Burada yuzde 60 deger kaybi "soygun" disinda nasil aciklanir. Hersey bir tarafa devletin kurumlarina ve bjk ye guvenerek aldanmis olan ben sucluyum oyle mi?

SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by burarc Yazıyı Oku
    ya klişe boş cümlelerden sıkılmadınız. normal bir hareketten bahsetmiyoruz. git başka sayfalara bu yorumu copy paste yap yapıştır. burda söylediğin bu boş ve anlamsız kalıyor. 7 liradan kağıdı 2.7 getirmişler 1 seneede. kimse salak değil yeri gelse zarar kes de yapabilir ama. yerini getirmediler. çünkü kağıt başarı kazandıkça düştü. kaçamadık. şimdide kaçamadığımızı bilip basıyorlar. örgüt işi, planlı hırsızlık var burda. açıkçıların önüne geçmiyorlar. kimse hisseyi almıyor. açıkçıları cezalandırmıyor. kasıtlı herşey. çı ka ma dık.. anlamıyormusunuz. buraya böyle gereksiz yorumlarda yazmayın artık. herkes çok rahatsız.
    Borsada her hisse manipületif dönemlerden geçer. Örnek için bugun kozal yeter sanırım çok uzağa gitmeye gerek. Aselsan Banvit durumları ortada. Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar örnekler çoğaltılır. Demem o ki karar verdiysen arkasında durmak lazım satarsın satmazsın ayrı da forumlarda ağlamak nedir ..anlamadım anlamayacağım da..

yatırım yapılan para ile kısa vade beklentisi olanlar için üzücü ama kendi adıma sıkıntı yok. Düştükçe toparlamaya devam..

8. Bukadar düşmesi ve tepki vermemesi şaşırtıcı. Rsi tarihi dip seviyelerinde, böyle bişey yok. Düşüşü fazla abarttılar. Piyasa değeri tspora yaklaşmakta. Bakalım nolacak.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 340/731 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •