Sayfa 340/774 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    hepimizin kafasinda darbeyi acaba baska guruplar da destekledi mi var.ben sahsen var oldugunu dusunuyorum ve bunu cevremle hep konustum fakat herkes bir feto muhabbeti tutturmus gidiyor.bir kac gun once haberturkte soye bir programa rastladim.darbede ataturkcu askerler de varmiydi.tamam dedim taslar yerine oturuyor.cunku o darbeci hainlere baktigimda suratlari tam da o anarsist grubun suratlari.ardindan abd nin adil oksuzu aradigini hukumet medyaya paylasti.tabi bu paylasimin abd li bakanin ziyareti oncesi olmasi da istenmistir.nedense bunlar suan icin medyada konusulmuyor.ama 16 nisandan sonra sanki daha derin konusulur.
    gerçek vatansever atatürkçü subaylar kendi kanından canından milletine kurşun sıkmaz ! bunu yapan kendi anasına babasına gardaşına kurşun sıkmış demektir.

onurlu türk subayları bu utancı taşıyamaz, asla !

bunu telaffuz etmek dahi türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder atatürke ,aziz silah arkadaşlarına, şehit ve gazi tüm muvazzaflara ve kahraman mehmetçiğe hakaret olur.

feto terör örgütüne hizmet eden unsurlar bellidir bunlara asker denemez ,bu terör uşakları emellerini açığa çıkarmışlar ve başarısız olmuşlardır. aziz türk milletin iradesi galip gelmiştir. olayı sağa sola saptırmaya gerek yoktur.
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

2.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    gerçek vatansever atatürkçü subaylar kendi kanından canından milletine kurşun sıkmaz ! bunu yapan kendi anasına babasına gardaşına kurşun sıkmış demektir.

bunu telaffuz etmek dahi türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder atatürke ,aziz silah arkadaşlarına, şehit ve gazi tüm muvazzaflara ve kahraman mehmetçiğe hakaret olur.

feto terör örgütüne hizmet eden unsurlar emellerini açığa çıkarmışlar ve başarısız olmuşlardır. aziz türk milletin iradesi galip gelmiştir.
    ya şu aziz Türk milleti kim,ben hep karıştırıyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    suçsuz olan er yada geç beraat eder ve öyle olmuştur, suçlu olan voltasını alır tüyer sonra böyle alamandan amarikandan vatandaşlık dilenir vatansız kalır, vatansızlık bayraksızlık en büyük cezadır en hazin sondur.
    Ya ceza-evinde vefat edenler ?

Ya cami kirik hucrelerde 3 kis gecirenler.

Sizinkilerden biri, HAYIR diyenler icin Israil gibi yasam hakki verecegiz diyor biz Atatrukculer icin.

Arap milliyetciligi yapanlarin iktidar oldugu bir vatan, bizim vatanimiz olabilirmi ?

Adam demedimi, " Taraf olmayan bertaraf olur..!" diye.

Ayiptir.

Yuce dinimize gore de gunahtir.

Bu kadar yalan, bu kadar giybet, bu kadar munafiklik , bilmeden yapilamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    suçsuz olan er yada geç beraat eder ve öyle olmuştur, suçlu olan voltasını alır tüyer sonra böyle alamandan amarikandan vatandaşlık dilenir vatansız kalır, vatansızlık bayraksızlık en büyük cezadır en hazin sondur.

yani utanması gerekenler bellidir demogojiye gerek yoktur, türkiye cumhuriyeti devletinin de milletininde gazi meclisininde başı diktir alnı aktır.

milletin teveccüh ettiği arkasında durduğu bir erki hiçkimsenin yıkmaya gücü yetmeyecektir.
    Bu kadar basit diyorsunuz.
    Sanırım onuru için yaşayan, alnına kara leke sürdürmemeyi hayatının en önemli ilkesi olan bir insanın suçsuz yere ve kendisi için olabilecek en can acıtıcı suçlama ile yıllarca içeride tutulması ve sonra "pardon" denilerek beraat edip çıkması yeterli.
    Herşey düzeldi !
    Öyle mi ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by selcukylm Yazıyı Oku
    ..."anarşist grup" derken kimi kastettiniz tam anlayamadım?
    krepi nickli üye feto kumpasıyla ergenekon ve balyoz mağduru edilip ardından alınlarının akıyla beraat eden aklanan subayları kastediyor sanırım, eğer öyleyse bu dava konusu olur !
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    tabii evet, babanızın malı gibi sövün milli manevi değerlere, nasıl hastalıklı bir ruh halidir bu, 15 temmuzda almış olmalıydınız dersinizi, yedi düvel bir araya gelsenizde aşamayacaksınız sindiremeyeceksiniz milletin iradesini, allahtan korkun kuldan utanın sizin bekaanız için şehit oldu 15 temmuz akşamı binlerce erkek kadın çocuk sivil, yazıklar olsun,

kalkıp omurgadan senmi bahsediyorsun hiç sıkılmadan ? neredeydin 15 temmuz ihanetinde, ellerinimi ovuşturuyordun memleket yıkılıyor işgal ediliyor diye ?

sırf erdoğanı sevmiyorsunuz diye peşkeş mi çekeceksiniz memleketi milleti masumları çakallara ? yer gök titredi 15 temmuzda el insaf el vicdan be

siz varya yemeyin bu vatanın ekmeğini içmeyin suyunu, gelmiş omurgadan bahsediyor rahat rahat bide troll diyor önüne gelene, halbuki kendileri ihanetin trollüğünü yapıyor bile bile suç işliyor
     Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    ya şu aziz Türk milleti kim,ben hep karıştırıyorum...
    Hani bir iş adamı'nın bahsettiği... "milletin a...." diyordu ya...

O millet işte...

Sn Günaydın (utanmadan) geride kalan sayfalarda sövmekten falan bahsediyordu.. Yok milli değerlere sövülüyormuş, yok manevi değerlere sövülüyormuş falan diyordu ya...

Asıl söveni görmüyor.. Ya da hatırlamıyor.. Ya da hatırlamak istemiyor..

YA DA NE DEDİĞİNİN FARKINDA DEĞİL.

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku

feto terör örgütüne hizmet eden unsurlar emellerini açığa çıkarmışlar ve başarısız olmuşlardır. aziz türk milletin iradesi galip gelmiştir.
    ideoljiden bahsediyorum.ben bunlari sapkin somurgeci zihniyet olarak goruyorum.ister feto ister ataturkcu sonucta birini yok etmek icin bir kiliga giriyor.yoksa ulkesini seven biri farkli gorusler benimseyebilir.ama is yok etmeye radikalizme gittiginde bu hainlik olur cunku yok etmek istedigin Türk milleti.
    bunlar ekranda tartisildi ve goreceksin daha derinden tartisilir.ben tartisilsin istemiyorum cunku bunun sonuclari olabilir.malesef ulkemizde tartisma lafta kalmiyor.
    mehmet soy ismini ben gururla tasiyorum ve mehmetcigin ne oldugunu biliyorum.lafim asla bu olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    krepi nickli üye feto kumpasıyla ergenekon ve balyoz mağduru edilip ardından alınlarının akıyla beraat eden aklanan subayları kastediyor sanırım, eğer öyleyse bu dava konusu olur !
    hayir ne kastettigimi yazdim.sadece bu kimlige burunmus kisilerden bahsettim.
    dusunsenize bu hukumetin fetoyle isleri bozulmasaydi balyozcular hain mi olacakti?herhalde beraat edemezlerdi.kaldi ki ben balyoz davalrini takip etmedim bile.cogunu kim nedir ne degildir bilmiyorum.
    dava edeceksen edin hic umrumda degil.bu da boyle bilinsin.

Sayfa 340/774 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •