Originally Posted by
krepi
hepimizin kafasinda darbeyi acaba baska guruplar da destekledi mi var.ben sahsen var oldugunu dusunuyorum ve bunu cevremle hep konustum fakat herkes bir feto muhabbeti tutturmus gidiyor.bir kac gun once haberturkte soye bir programa rastladim.darbede ataturkcu askerler de varmiydi.tamam dedim taslar yerine oturuyor.cunku o darbeci hainlere baktigimda suratlari tam da o anarsist grubun suratlari.ardindan abd nin adil oksuzu aradigini hukumet medyaya paylasti.tabi bu paylasimin abd li bakanin ziyareti oncesi olmasi da istenmistir.nedense bunlar suan icin medyada konusulmuyor.ama 16 nisandan sonra sanki daha derin konusulur.
gerçek vatansever atatürkçü subaylar kendi kanından canından milletine kurşun sıkmaz ! bunu yapan kendi anasına babasına gardaşına kurşun sıkmış demektir.
onurlu türk subayları bu utancı taşıyamaz, asla !
bunu telaffuz etmek dahi türkiye cumhuriyetinin kurucusu ulu önder atatürke ,aziz silah arkadaşlarına, şehit ve gazi tüm muvazzaflara ve kahraman mehmetçiğe hakaret olur.
feto terör örgütüne hizmet eden unsurlar bellidir bunlara asker denemez ,bu terör uşakları emellerini açığa çıkarmışlar ve başarısız olmuşlardır. aziz türk milletin iradesi galip gelmiştir. olayı sağa sola saptırmaya gerek yoktur.
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri