Sayfa 340/1003 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir yıllık yapıyorlar mı? oran aynı mı? ön ödemeli mi... deli sorular
    20den bağlıyosun 1yıl....faizi hemen yatıyo...dışardan yeşil alıp geliyosun....onuda bağlıyosun 20den.....faizi hemen alıp dışardan yeşil algel bağla....matruşka gibi....kaçırma...ben bağladım 1yıl...

Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    20den bağlıyosun 1yıl....faizi hemen yatıyo...dışardan yeşil alıp geliyosun....onuda bağlıyosun 20den.....faizi hemen alıp dışardan yeşil algel bağla....matruşka gibi....kaçırma...ben bağladım 1yıl...
    Faizi peşin vermek nedir yahu.
    Adı üstünde vadeli hesap bu sonuçta.
    Vade gününü beklersin faizi alırsın.
    Akıl tutulması.
    Sonra böyle matruşka olur.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Şahsen 35 net 37 m.k ya gelir kkm yaptım kurun (ister MB ister Kapalıçarşı ) nereye gittiği hiic umurumda değil...he şu var tabiki olur da dolar 3 ay sonra 23-24 olur fark cikar bonus olur..he 3 ay sonra MB kur 20 olur piyasa 30 olur(tabi bunlarin hepsi hayal ürünü ) o zaman da 3 ay sonra 50 faizle temdit ederiz çünkü başka türlü stabil olmaz .bu .artı 3 ay sonra kur 20 -22 lerde gezinir ona da ok ..artı dolar 15 olursa o zaman alım gücü dolara karşı müthiş artar yorum yapmaya bile gerek yok ...y.t.d
    Hatta şöyle de olabilir;

Dolar yapan seçimden sonra 25 çıkar bir anda satar dolarını %45 le faize bağlar. Sevinir dolardan %25 net vurdum der.. 2 ay da faiz aldığında net %7 alırım der, toplam net %32.. KKM ye bağlayanlar %38 ile bağlamıştı ama iyi ki yapmamışım der daha çok sevinir.. Faize bağladıktan sonra dolar 30 a gider keşke bozdurmasa idim der çok üzülür.. KKM deki 3 ayı dolduğunda bir bakar dolar 30 olmuş TCMB 28 liradan veriyor.. KKMci %50 net vurdum, iyi ki dolar yapmamışım der, dolar üzerine faiz yapan kahrolur.. Olur mu? Olur.. Ama olmayabilir de.. Sadece hayal ettim.

Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    Sonsuz döngü ...keriz mi bu banka 2.ye 3.ye vermemesi lazım...

5.  Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Hatta şöyle de olabilir;

Dolar yapan seçimden sonra 25 çıkar bir anda satar dolarını %45 le faize bağlar. Sevinir dolardan %25 net vurdum der.. 2 ay da faiz aldığında net %7 alırım der, toplam net %32.. KKM ye bağlayanlar %38 ile bağlamıştı ama iyi ki yapmamışım der daha çok sevinir.. Faize bağladıktan sonra dolar 30 a gider keşke bozdurmasa idim der çok üzülür.. KKM deki 3 ayı dolduğunda bir bakar dolar 30 olmuş TCMB 28 liradan veriyor.. KKMci %50 net vurdum, iyi ki dolar yapmamışım der, dolar üzerine faiz yapan kahrolur.. Olur mu? Olur.. Ama olmayabilir de.. Sadece hayal ettim.
    Pişmanligim şu olur ,faizler kısa.surede yani 1 ayda vs 50 lere çıkarsa 50-35 desek 15 puanlık bir kayıp kendimce büyük faiz geliri kaybı yaşarım.

Faizle uğraşmayı bırakalı çok oldu...Paranın yeri ya eurobond ya da Borsa olduğuna karar verdim ve tüm paramla 2018 den beri bu şekilde gidiyorum...

Borsa ayağı döviz bazında bazen kafa kafaya bazen artıya geçiyor..Borsadan aldığım temettü ve Eurobond ise benim emekli aylığım...

Dolar çıkarsa emekli aylığıma zam geliyor , temettü geliri de bazen düşüyor a.q ama kağıtlar fena değil....

7.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Pişmanligim şu olur ,faizler kısa.surede yani 1 ayda vs 50 lere çıkarsa 50-35 desek 15 puanlık bir kayıp kendimce büyük faiz geliri kaybı yaşarım.
    Gelmeyeceği aşikar.. Gelse de size sağlayacağı ne kar ekstradan %1.9 net.. Muhalefet gelse de konuştukları kadar faiz artırımı konusunda istekli ve seri davranacaklarını düşünmüyorum..

8. Benim çekincem, dolardan tlye dönülen primli ya da normal kkmde, vade sonunda bir şekilde hacı abi biz sana dolar olarak geri veremeyeceğiz. Neyse artık sen de tl alıver nolacak bitti gitti iş çözüldü denilir mi?

Sayfa 340/1003 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •