Teklıf sunulan şirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dıye bakıyorum.. solugu 1 de alabılecek mi?
Teklıf sunulan şirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dıye bakıyorum.. solugu 1 de alabılecek mi?
Eyer lotları milletten aldılarsa anlaşma sağlanır dediğin gibi soluğu 1 in üstüne atar.....
Şayet lotları toplamadıysa anlaşma sağlanamadı der yine satmamızı beklerler....
kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Darty ve elktraworld te bunlarındı onlarda mı kapandı bılen varmı...
herdefasında tavandan satayım yerine koyayım diyorum yapmıyorum bizdede var biraz sonra aglama faslı dediğimi herdefasında yapsam zarar cıktıydı 2 tavan sonra hoop aşşagı hep aynı yok şöyle yok böyle Arbulda battım inş bunda aynı olmaz 8 aydır bekliyorum
Bu haberle gitmediyse bundan sonra hiç bir haberle gitmez demekki yatırımcılar haber değil somut bir durum görürse götürecek haberler tarih oldu artık yada şöyle sorayım nasıl bir haber olsa giderdi bundan iyisi aklıma gelmiyor
Yarın 0.32 kapatsın da sorun yok o kadar kolay degil dısardaki malı toplamak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel sohbetler değil mi? Adamın milleti düşürdüğü duruma bak. Adam 4,5 TL. den beri satıyor. Artık sattıklarını geri alma fiyatı ve zamanı oluştu bence. Hoş zaten malın gerçek değeri de buralarmış da biz anlamamışız. O da işin ayrı boyutu. Ortalıkta dolaşan 114 küsür milyon lot ky’de olması bana göre pek mümkün değil. Onların sahibi kimse dümenin sahibi de odur. Nasıl türlü türlü hikayelerle buraya kadar geldiysek, farklı hikayelerle de yukarı gider..ytd.
Eşleşmeyi gören var mı
Yer İmleri