Sayfa 341/691 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Daha önce başka başka hisselerdede aynı durum yaşanmıştı.Hiç birşey kuçuk yatırımcının istediği gibi gitmediği zamanlar,küçük yatırımcı tepkisini göstereceği ve rahatlayacağı tek yer olan hisselerin topiklerinde feryat figan, küfür,hakaret derken bir zaman sonra herşeye alışılmışlık.Bunlardan hiçmi hiç etkilenmeyen patron veya spek,herzaman kendi hesabı doğrultusunda haraket eden hisse.Deneyimle sabittir ki,sonunda sütünü verip gider eski umudunu kaybetmiş,fakat tecrübe kazanmış bezgin yatırımcı,gelir yeni ümudlarla dolu sağılacak küçük yatırımcı..
    Çok doğru bir tespit maalesef.
    Aynı şeyler tekrar tekrar.
    Kimler geldiii kimler gittii

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ceza vermiş sayın yönetici o bakımdan yoktum. Şaho'ya kızıp ettiğim laflardan ben de iğreniyorum ama sonuçta insanım ve ciddi zararım var bu kağıtta. Elde değil... Ben her zaman iddialarının arkasında duran adamım, burada fiyatlar 3 düştü 5 yükseldi diye de kaçmam. Kafamda oturmuş olan bir plan var onu görmeden de gitmeyeceğim buradan. Muhtemelen 2023 ilk yarısına kadar. Fiyatlar şeytandır, kararlarınızı yanlış yönlere sevk eder diyen üstada saygıyla.

Dün bir ara arkadaşlarla Referans Bahçeşehir'e gittik. A,B bloklarından başlamak üzere ana girişe kadar peyzaj tamamlanmış. Tapuları teslim edilmiş olan A blok sahipleri bu ay sonu oturmaya başlayacakmış. Bütün işlemlerin 30 Haziran'a kadar tamamlanma zorunluluğu olduğunu söylediler. Aslında son tarih 31 Aralık 2022 imiş ancak inşaat devam ederken 2020 yılında Kiptaş ile şirket arasında bir mahkeme süreci yaşanmış, sonuçta şirket davayı kazanmış ama bu belirsizlik projede gecikmeye yol açmış.

Satılamayan bölüm olarak sadece teras bahçeli daireler kalmış. Bir de önceden daire alıp çeşitli nedenlerle satmaya karar verenlerin daireleri. Mesela 2 daire almış birini satmak istiyor gibi...Onlara da yardımcı oluyoruz dedi satış ofisindeki çocuklar. A Blokta, her şeyi hazır, ay sonu oturmaya başlanılacak olan 3+1 dairenin fiyatı 3.6 milyon Tl.

Kısacası oturumun başladığı projeden tek kuruş hasılat girişi yapılmamış bir bilanço var elimizde. Herkes hesabını buna göre yapsın. YTD
    Geçmiş olsun.
    İsmini hatırlayamadığım bir arkadaş vardı 2017 de oda safire giderdi.
    Neticede iranlılara satıldı zart zurt derken değerinin yüzde elli altına bankalara verildiydi.
    Neticede yönetim ne derse o olur msslesef.

Bildiğim kadar bu şirkette altın hisse var.Yani yüzde 99 uda halka açılabilir.
    Bundan önce halka arz yılı olan 2011 den sonra sadece ve sadece 2017 ve 2020 de prim yaptı hisse.Sebebi ise bistte yapılan yeni halka arzlardı.
    Dua edelimde yenileri gelsin tez zamanda)

4. An itibariyle kasasındaki nakit kadar dahi piyasa değeri olmayan bu şirkette finansal rasyoların hiç bir kıymetinin olmadığını zaten defalarca yazdık. Git gel aynı şeyleri konuşmaya da gerek yok. İmtiyazlı hisse Koç Holding'te de var ve bunun tek başına bir anlamı yok. Kimin ne niyeti olduğunu da ancak Allah bilir...

Sonuçta araştırdık, inceledik ve bir yatırım kararı verdik. Verdiğimiz kararların hayatının bütününde olduğu gibi doğru ya da yanlış olup olmadığını zaman gösterecek. Ben o dediğim zamana kadar buradayım.

Bu arada, mesaj yazıyorsun daha 15 dakika geçmeden cevap veriyor. Görevli, belli...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sn hissedar bu bahçeşehir in satışları 3 aylık bilançoda görülecek mi.Saklanma olasılığı var mı.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    An itibariyle kasasındaki nakit kadar dahi piyasa değeri olmayan bu şirkette finansal rasyoların hiç bir kıymetinin olmadığını zaten defalarca yazdık. Git gel aynı şeyleri konuşmaya da gerek yok. İmtiyazlı hisse Koç Holding'te de var ve bunun tek başına bir anlamı yok. Kimin ne niyeti olduğunu da ancak Allah bilir...

Sonuçta araştırdık, inceledik ve bir yatırım kararı verdik. Verdiğimiz kararların hayatının bütününde olduğu gibi doğru ya da yanlış olup olmadığını zaman gösterecek. Ben o dediğim zamana kadar buradayım.

Bu arada, mesaj yazıyorsun daha 15 dakika geçmeden cevap veriyor. Görevli, belli...
    Peki yazmıyayım artık rahatsızlık olduysa gerçeklerden.
    Bol şans)

Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Daha önce başka başka hisselerdede aynı durum yaşanmıştı.Hiç birşey kuçuk yatırımcının istediği gibi gitmediği zamanlar,küçük yatırımcı tepkisini göstereceği ve rahatlayacağı tek yer olan hisselerin topiklerinde feryat figan, küfür,hakaret derken bir zaman sonra herşeye alışılmışlık.Bunlardan hiçmi hiç etkilenmeyen patron veya spek,herzaman kendi hesabı doğrultusunda haraket eden hisse.Deneyimle sabittir ki,sonunda sütünü verip gider eski umudunu kaybetmiş,fakat tecrübe kazanmış bezgin yatırımcı,gelir yeni ümudlarla dolu sağılacak küçük yatırımcı..
    Şimdi burada yazılanın bu kağıtla ne alakası var,borsada grafiği kötü yüzlerce hisse için yazılabilecek bir yazı

8. Yerel seçimler sonrasında Büyükşehir Belediyesi yönetimi değiştiğinde İstanbul'da iş yapan bu ve bir çok yandaş inşaat firması hakkında davalar açılmış belli ki. Nitekim aynı şey Referans Bahçeşehir'in de başına gelmiş, yukarıda kısaca anlattım. İsteyen dava dosyasını da inceleyebilir ben bana anlatılanı yazıyorum, Kiptaş yönetimi altına imza attığı sözleşmenin iptali için dava açmış Ekrem bey işbaşına gelince. Sonrasında kaybetmiş tabiki. Biz de kurumsallık hep böyledir zaten; baştaki değiştiği anda kurum O'nun olur. Sapphire konusuna da baktım bu arada, tam da bu süreçte kredi çektikleri bankalar kredilerini geri çağırmak suretiyle benzer bir girişimde bulunmuşlar ve adamlar borçlara karşılık varlıklarını satmak zorunda kalmış.

Bunda şaşılacak bir şey yok. Gayrimenkul sektörü gibi siyasetle birebir iç içe olan bir sektörde özellikle yerel yönetim değişikliklerinin getirdiği gayet doğal sonuçlar bunlar.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 341/691 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •