Bildiğim kadar bu şirkette altın hisse var.Yani yüzde 99 uda halka açılabilir.
Bundan önce halka arz yılı olan 2011 den sonra sadece ve sadece 2017 ve 2020 de prim yaptı hisse.Sebebi ise bistte yapılan yeni halka arzlardı.
Dua edelimde yenileri gelsin tez zamanda)
An itibariyle kasasındaki nakit kadar dahi piyasa değeri olmayan bu şirkette finansal rasyoların hiç bir kıymetinin olmadığını zaten defalarca yazdık. Git gel aynı şeyleri konuşmaya da gerek yok. İmtiyazlı hisse Koç Holding'te de var ve bunun tek başına bir anlamı yok. Kimin ne niyeti olduğunu da ancak Allah bilir...
Sonuçta araştırdık, inceledik ve bir yatırım kararı verdik. Verdiğimiz kararların hayatının bütününde olduğu gibi doğru ya da yanlış olup olmadığını zaman gösterecek. Ben o dediğim zamana kadar buradayım.
Bu arada, mesaj yazıyorsun daha 15 dakika geçmeden cevap veriyor. Görevli, belli...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Sn hissedar bu bahçeşehir in satışları 3 aylık bilançoda görülecek mi.Saklanma olasılığı var mı.
Yerel seçimler sonrasında Büyükşehir Belediyesi yönetimi değiştiğinde İstanbul'da iş yapan bu ve bir çok yandaş inşaat firması hakkında davalar açılmış belli ki. Nitekim aynı şey Referans Bahçeşehir'in de başına gelmiş, yukarıda kısaca anlattım. İsteyen dava dosyasını da inceleyebilir ben bana anlatılanı yazıyorum, Kiptaş yönetimi altına imza attığı sözleşmenin iptali için dava açmış Ekrem bey işbaşına gelince. Sonrasında kaybetmiş tabiki. Biz de kurumsallık hep böyledir zaten; baştaki değiştiği anda kurum O'nun olur. Sapphire konusuna da baktım bu arada, tam da bu süreçte kredi çektikleri bankalar kredilerini geri çağırmak suretiyle benzer bir girişimde bulunmuşlar ve adamlar borçlara karşılık varlıklarını satmak zorunda kalmış.
Bunda şaşılacak bir şey yok. Gayrimenkul sektörü gibi siyasetle birebir iç içe olan bir sektörde özellikle yerel yönetim değişikliklerinin getirdiği gayet doğal sonuçlar bunlar.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri